(Poistunut julkaisusta)

Viemärihuollon työntekijä, etumies
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Onko sinulle jo karttunut kokemusta viemärihuollon tehtävistä? Meillä olisi sinulle töitä!

Haemme nyt asiakkaallemme, Kilpimaa Viemärihuolto Oy:lle, VIEMÄRIHUOLLON TYÖNTEKIJÄÄ, ETUMIESTÄ Rovaniemelle.

Kilpimaa on vuonna 1979 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut vesi- ja viemärihuoltoon, sekä viemäreiden saneeraamiseen sujutusmenetelmillä. Toimipisteet sijaitsevat Rovaniemellä, Keminmaassa ja Oulussa.

Työtehtäväsi painottuvat viemärijärjestelmien huoltoon ja korjaukseen, jossa toimit etumiehenä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta LVI-alan perustutkintoa ja/tai alalta hankittua työkokemusta. Etumiehenä toimimiseen tarvitset vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja raportointitaitoja. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla C-ajokortti sekä ammattipätevyydet. 

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Kilpimaalle. Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.