(Poistunut julkaisusta)

Viemäri-/putkistokuvaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Maailman parantaminen vaatii rutkasti työtä. Onneksi satumme olemaan sen alan ammattilaisia. L&T muuttaa kestämätöntä kulutusyhteiskuntaa kierrätysyhteiskunnaksi. Etsimme nyt teollisuuspalveluiden toimialalle

VIEMÄRI-/PUTKISTOKUVAAJA

Tehtävässä vastaat monipuolisesti viemärihuollon tehtävistä putkistokuvausten osalta. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen tehtävä. 

Aikaisempi kokemus viemärihuollon ja/tai LVI-alan tehtävistä on lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja digipiirturikortti. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vakituisen kokoaikatyön hyvässä työporukassa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat Palvelupäällikkö Veli-Matti Vassiselta, 050 590 2074 (veli-matti.vassinen@lassila-tikanoja.fi).