(Poistunut julkaisusta)

Viemäri / Putkistokuvaaja Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018Työn kuvaus:
  VIEMÄRI-/PUTKISTOKUVAAJA

Etsimme nyt teollisuuspalveluiden toimialalle VIEMÄRI-/PUTKISTOKUVAAJA. Tehtävässä vastaat monipuolisesti viemärihuollon tehtävistä putkistokuvausten osalta. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen tehtävä.
Käytössä oleva putkistojen kuvausyksikkö on varustettu erilaisilla ajettavilla ja työnnettävillä kameralaitteilla mahdollistaen putkistojen tutkimuksen lähes kaikkiin käytössä oleviin putkikokoihin. Kuvaustulokset tallennetaan ja arkistoidaan sähköiseen muotoon. Asiakkaalle luovutetaan työstä raportti sekä kaikki tuotetut kuva- ja videomateriaalit.
Toivomme hakijalta kokemusta vaunu/robottikamera kuvauksista. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja digipiirturikortti.
Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja.
Rennon ilmapiirin lisäksi Adecco tarjoaa työntekijälle täsmällisen palkanmaksun, työvaatteet ja suojavarusteet. Haethan tehtävää mahdollisimman pian.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä haethan paikkaa mahdollisimman pian sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa, Tiina Kolehmainen puh. 0401985508, tiina.kolehmainen@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Viemäri/Putkistokuvaaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiina Kolehmainen, +358401985508


Toimipaikka:  Tampere