(Poistunut julkaisusta)

Vielä ehtii kesätöihin raksalle! Barona Rakennus Oy
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Etsimme kesätyöntekijöitä raksalle Pohjois-Suomeen! Mikäli olet kevyen rakennuskokemuksen omaava tai rakennusalan opiskelija tai muuten vaan innostunut rakennusalasta, laita meille hakemus!

Etkö ole vielä saanut kesätöitä, mutta haluaisit kuitenkin tehdä muutaman viikon tai kuukauden hommia? Nyt sinulla on tilaisuus käyttää kesä hyödyllisesti ja kerätä kokemusta erilaisista rakennusalan tehtävistä! Palkkaamme jälleen useita kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin Jyväskylän ja lähialueiden rakennustyömaille.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, joka noudattaa rakennusalan työehtosopimusta ja pitää huolta työntekijöistään. Meillä pääset osaksi reilua työyhteisöä ja mikä parasta, pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella. Kerrothan siis hakemuksessasi lisää itsestäsi ja osaamisestasi.

Tarjolla on mm. maanrakentajan, aputyöntekijän ja kirvesmiehen paikkoja.

Barona Rakennus on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyökokemuksen lisäksi laadukkaat työvarusteet, kilpailukykyisen palkan sekä asiansa osaavien yhteyshenkilöiden tuen.

Rakennusalan kesätyöntekijöiltä vaadimme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Emme vaadi alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta mutta katsomme ne eduksi.

Kesätyöt alkavat ja päättyvät joustavasti käytettävyytesi mukaan. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa kesän jälkeen. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-15.30.