(Poistunut julkaisusta)

Videokuvaaja-leikkaaja
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Visuaalisen suunnittelun tiimi on osa Sanoma Pro Oy:n sisällöntuotantoa. Vastaamme sisällöntuotannon graafisesta suunnittelusta, kuvatoimituksesta sekä video- ja äänituotannosta. Haemme nyt tiimiimme ammattitaitoista

videokuvaaja-leikkaajaa

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.10.2018 saakka. Kuvaaja-leikkaaja vastaa digioppimateriaaleissamme julkaistavien videoiden toteutuksesta, tehden tiivistä yhteistyötä video- ja äänituottajan sekä muun sisällöntuotantotiimin kanssa.

Jos vastaat myöntävästi seuraaviin, voit olla etsimämme henkilö:

  • Sinulla on vankkaa työelämästä karttunutta kokemusta videotuotannosta, jossa huolehdit itsenäisesti koko teknisestä toteutuksesta (kuvaus, valaisu, äänitys, leikkaus, kuvan ja äänen jälkityöt)
  • Yhteistyötaitosi ovat huippuluokkaa
  • Olet idearikas ja huolellinen kuvaaja, joka kykenee myös ohjaamaan kuvaustilannetta. Lyhyiden (1-10 min) videoiden tuottaminen on sinulle luontevaa, ja hallitset niin haastattelujen, videoreportaasien kuin fiktiivisten kohtausten kuvaamisen
  • Leikkaajana olet ripeä ja pysyt aikataulussa. Työsi jälki on sinulle tärkeää, mutta osaat myös päästää irti. Premiere Pron hallitset kuin vanha tekijä.

Eduksesi lasketaan myös:

  • After Effectsin hallinta
  • kokemus äänistudiotyöskentelystä ja Adobe Auditionin hallinta
  • kokemus koulumaailmassa työskentelystä
  • kiinnostus liikkuvan kuvan soveltamiseen koulutyön ja oppimisen välineenä

Talo tarjoaa käyttöösi tarkoituksenmukaisen kamera-, ääni- ja valokaluston (Canon 5D, Rode, Zoom, Lupoled, jne.), mutta halutessasi voit käyttää myös omaa kalustoasi.

Lisäksi tarjoamme sinulle vahvoista ammattilaisista koostuvan työyhteisön, jossa uusi ja kehittyvä oppimateriaali on tekemisen ytimessä. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien päässä Ruoholahdessa.

Muuta

Kiinnostuitko ja haluatko mukaan innostavaan oppimisen maailmaan? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen ja työnäytelinkkeineen 25.2.2018 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa video- ja äänituottaja Mikko Toiviainen maanantaina 19.2.2018, p. 040 480 2809, tai mikko.toiviainen@sanomapro.fi

Tutustu meihin työnantajana: https://www.sanomapro.fi/tietoa-meista/toissa/