(Poistunut julkaisusta)

Videoeditoija /videograafikko
Ilta-Sanomat

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Ilta-Sanomat etsii ISTV:hen videoeditoijaa /videograafikkoa, joka tuottaa IS:n nettisivuille modernia videosisältöä ja liikkuvaa grafiikkaa.

Tiedät, millaiset videot keräävät netissä katsojia ja kuinka katsoja pidetään otteessa aina videon loppuun saakka. Osaat nähdä iltapäivälehden aiheet visualistin silmin ja tiedät, milloin video tai liikkuva grafiikka on paras keino kertoa tarina.

Päivittäisessä työssäsi editoit eri lähteistä tulevaa videomateriaalia moderniksi nettisisällöksi. Tarvittaessa voit myös itse tarttua kameraan. Osaat luoda kiinnostavan videografiikan tai gif-animaation, jos tarina sitä vaatii. Hallitset hyvin keskeisimmät editointi- ja grafiikkaohjelmistot.

Tausta toimittajan työstä katsotaan eduksi, sillä työ sisältää myös kirjoittamista ja journalististen sisältöpäätösten tekemistä.

Olet nopea liikkeissäsi, sillä Ilta-Sanomat on Suomen suurin uutismedia, joka elää ja sykkii uutisista – aina politiikasta rikoksiin, urheilusta viihteeseen ja taloudesta lifestyleen. Sinulla onkin laaja kiinnostus erilaisiin aihealueisiin. Lisäksi olet yhteistyökykyinen, sillä työ vaatii saumatonta tiimityötä koko toimituksen kanssa.

Työtä tehdään vuoroissa kaikkina viikonpäivinä Sanomatalossa Helsingin keskustassa. Tehtävä on vakinainen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 17.6.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antavat toimituspäällikkö Panu Karhunen panu.karhunen (at) iltasanomat.fi ja kehityspäällikkö Niina Viitanen niina.viitanen (at) iltasanomat.fi.