(Poistunut julkaisusta)

Video- ja käyttömestari
Helsingin Musiikkitalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Video- ja käyttömestari, tule meille töihin!  Hakuaikaa on jatkettu. Haku päättyy torstaina 31.12.2018 kello 23.59. Työsuhde on vakituinen.

Toimenkuva ja vaadittava kokemus

Etsimme esitystekniikan tiimiimme video- ja käyttömestaria.
Musiikkitalon esitystekniikan tiimin tehtävänä on huolehtia, että konserteissa ja muissa talon tapahtumissa tekniikka toimii ja että asiakkaamme saavat keskittyä itse tapahtumaan.

Video- ja käyttömestarin tehtäviin kuuluvat Musiikkitalon kuvajärjestelmien ylläpito, hallinta ja kehittäminen sekä suorien stream- ja tv-lähetysten tekninen vastuu. Musiikkitalon kuvatuotantojärjestelmien ytimen muodostavat Rossin kuvamikseri ja kuvamatrisointi, GV:n kamerat, VSM -hallinta, Shotokun robotiikka ja Riedelin Mediornet- ja Acrobat-järjestelmät.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä: mm. vankkaa kokemusta monikameratuotannoista ja ammattitason kuvajärjestelmistä sekä IP -verkkojen tuntemusta. Eduksi luetaan kokemus käyttömestarina toimimisesta ulkotuotannoissa ja kokemus livestriimien teknisistä toteutuksista. Lisäksi video- ja käyttömestarimme on sinut myös toimisto-ohjelmien kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, hän on yhteistyökykyinen, myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja pystyy toimimaan paineen alla.

Työkielinä ovat suomi ja englanti, joita joita tulevan video- ja käyttömestarin tulee osata puhua ja kirjoittaa hyvin. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös kiinnostus musiikki- ja kulttuurielämää kohtaan.

Tarjolla on monipuolinen toimi valtakunnallisesti näkyvällä paikalla, hyvät edut sekä ammattitaitoiset ja mukavat työtoverit. 

Työsuhde on vakituinen ja työ on jaksotyötä. 
Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakeminen

Hakemus palkkatoiveineen ja CV tulee toimittaa sähköpostitse pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi(at)musiikkitalo.fi
Viestin aihekenttään tulee kirjoittaa haettavan toimen nimi ja oma nimi.
Hakuaika päättyy torstaina 13.12.2018 kello 16.00.

Lisätiedot

Tuotantopäällikkö Antti Pylkkänen (taloon ja toimenkuvaan liittyvät lisätiedot), puh. 020 707 0403
Puhelinajat:

  • 10.-11.12.  ja 17.-19.12. klo 12.00-14.00