(Poistunut julkaisusta)

Video- ja alustatuottaja Helsingin Sanomiin
Sanoma Media Finland - Helsingin Sanomat

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Helsingin Sanomat etsii video- ja alustatuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on osa kehitysprojektia, jossa pääset kehittämään HS:n videosisältöjä nuorille ammattilaisille niissä kanavissa, joissa he päivittäin liikkuvat.

Työssä ideoit, luot ja tuotat osana HS:n toimitusta videokonsepteja, joissa voidaan kuljettaa ja muotoilla esimerkiksi HS:n politiikan ja talouden sisältöjä verkon alustoja käyttävän nuoren, yhteiskunnasta ja taloudesta kiinnostuneen yleisön tarpeisiin. Pääset siis luomaan kokonaan uutta Suomen johtavassa journalistisessa mediassa!

Teet työtä yhdessä HS:n huippujournalistien, visuaalisen alan ammattilaisten ja verkkokerronnan osaajien kanssa. Hallitset verkon videotuotannon välineitä myös teknisesti.

Etsimämme henkilö:

  • Omaa kokemusta ja näkemystä sisällön tuottamisesta verkon sosiaalisille videoalustoille.
  • Tuntee esimerkiksi Youtuben, Instagramin ja muiden verkon videoalustojen yleisöjen rakennetta ja tarpeita.
  • Osaa esiintyä luontevasti kameran edessä.
  • On kiinnostunut talouden ja yhteiskunnan ilmiöistä.
  • Kokemus journalistisesta työstä katsotaan eduksi.

Helsingin Sanomien toimitus sijaitsee Helsingin keskustassa. Tehtävä on kokoaikainen. Työtä tehdään pääosin arkipäivisin, mutta ajoin työtä voi olla myös iltaisin tai viikonloppuisin.

Näin haet tehtävää:

  1. Kuvaa ja editoi lyhyt video, jossa kerrot, miksi juuri sinut pitäisi valita tehtävään. Kerro, millä keinoin juuri sinä veisit HS:n yhteiskunnallisia sisältöjä videomuotoon, joka saa nuoret ammattilaiset kiinnostumaan. Käytä videon muodossa mielikuvitusta  - etsimme uuden tekijöitä ja uudistajia!
  2. Lataa video valitsemallesi alustalle (esim. YouTube). Lähetä hakemuksesi kuitenkin tämän ilmoituksen kautta. Lisää hakemukseesi linkki hakuvideoosi (liitä mukaan salasana, jos haluat piilottaa videon salasanan taakse). Liitä mukaan myös tiivis CV. Voit lisätä mukaan linkkejä myös muihin työnäytteisiisi.
  3. Lähetä hakemuksesi viimeistään 21.6.2020.

Työt pyritään aloittamaan mahdollisimman pian. Määräaikainen tehtävä päättyy 30.4.2021.

Lisätietoja työstä ja Helsingin Sanomista antaa talouden ja politiikan toimituksen esimies Jussi Pullinen jussi.pullinen@hs.fi tai toimituspäällikkö Laura Saarikoski laura.saarikoski@hs.fi.