(Poistunut julkaisusta)

Video- ja äänituottaja
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Visuaalisen suunnittelun tiimi (Visu) on osa Sanoma Pro Oy:n oppimateriaalien sisällöntuotantoa. Vastaamme sisällöntuotannon graafisesta suunnittelusta, kuvatoimituksesta sekä video- ja äänituotannosta. Haemme nyt Visu-tiimiin määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen idearikasta ja ammattitaitoista

video- ja äänituottajaa.

Työskentelet keskeisessä roolissa Visu-tiimissä ja teet tiivistä yhteistyötä läpi organisaation. Video- ja äänituottajana vastaat oppimateriaalien video- ja äänituotannon käytäntöjen ja formaattien vahvistamisesta ja kehittämisestä. Tuet oppimateriaalien tekijäryhmiä ja toimituksia videoiden käsikirjoittamisessa ja tuotannon organisoinnissa. Vastaat Sanoma Pron studiotilan ja kaluston ylläpidosta ja käytöstä yhdessä videokuvaaja/-editoijan kanssa. Toimivat ja kustannustehokkaat tavat toteuttaa pieniä ja suuria tuotantoja ovat keskeisessä osassa tehtävääsi.

Odotamme sinulta seuraavia taitoja:
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja eri tiimien ja yhteistyötahojen kanssa
- Kykyä hallita useita tuotantoja samanaikaisesti
- Video- ja äänityöskentelyn teknistä osaamista, audiovisuaalisen teknologian tuntemusta (Adobe CC)
- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
- Aktiivisuutta, intoa ja luovuutta uusien ideoiden kanssa

Sinulla on itsenäinen, positiivinen työskentelyote sekä monipuolinen ammattitaito ja kokemus.  Teet mielelläsi tiimityötä ja olet sosiaalinen. Sinulla on hyvät verkostot audiovisuaalisen alan toimijoihin, olet suunnitellut sisältöjä sekä aikatauluttanut, budjetoinut ja järjestänyt kuvauksia. Et pelkää tarttua itse käsikirjoittamiseen, kuvaamiseen tai editoimiseen tarvittaessa. Sinulle on tärkeää laadukas lopputulos aikataulupaineista tai useista samanaikaisista projekteista huolimatta. Olet utelias ja halukas kehittämään sisällöntuotantoamme. Sinulla on näkemystä ja uskallat tuoda sen rohkeasti esille.  Kokemus videotuotannon tai -käsikirjoittamisen kouluttamisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vahvoista ammattilaisista koostuvan työyhteisön, jossa uusi ja kehittyvä oppimateriaali on tekemisen ytimessä. Lisäksi tarjoamme kiinnostavan ja kehittyvän video- ja äänituottajan roolin, jossa voit itse olla vahvasti vaikuttamassa tulevaisuuden oppimateriaaliin. Tutustu Sanoma Pron videoihin sekä meihin työnantajana oheisten linkkien kautta.  Toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Helsingin Ruoholahdessa.
  

Lisätietoja

Täytä hakemus palkkatoiveen, CV:n ja työnäytelinkkien kera 6.8.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat Visual Manager Kati Koivikolta puh. 040 577 4346. Katin tavoitat ti 27.6. klo 10–11 ja to 26.7. klo 14–15.