(Poistunut julkaisusta)

Vianmääritysmekaanikko
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Etsimme nyt täysin uudistuneeseen Autokeskus Konalaan Peugeot- ja Citroën-merkkien vianmääritysmekaanikkoa. 

Ensisijaisena tehtävänäsi on henkilöautojen vianmääritys sekä mekaaninen korjaus. Sinulla on autonasentajan tutkinto ja olet jo kerännyt näyttöä autosähkö- ja vianmääritystehtävistä. Työssäsi tarvitset englannin kielen taitoa valmistajan korjaamokirjallisuuden ja testijärjestelmien ymmärtämiseksi. Aikaisempi Peugeot- ja Citroën-merkkikokemus luetaan eduksesi. Arvostamme lisäksi yhteistyötaitoja, kehittymishalua sekä joustavuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi upean ja modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään suuressa ja viihtyisässä perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.7. lähtien huoltovastaava Heikki Halme, puh. 0400 799920 ja 12.8. lähtien jälkimarkkinointipäällikkö Ismo Väisänen, puh 0400 533 397. Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa osoitteessa autokeskus.fi/tyopaikat viimeistään 18.8.2019. Ethän kuitenkaan turhia viivyttele, sillä käymme hakemuksia läpi sitä mukaa, kun niitä tulee ja saatamme täyttää paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.