(Poistunut julkaisusta)

Vi söker Servicerådgivare till vårt kontor i Helsingfors!
S-Asiakaspalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Är du intresserad av ansvarsfullt kundservicearbete? Upplever du att bra kundservice är beroende av rätt attityd och viljan att lösa kundens problem? Då kan du vara precis den rätta personen för oss!

Vi på S-Banken vill erbjuda våra kunder överlägset enkla och fördelaktiga sätt att sköta vardagens penningärenden. Vi agerar snabbt och vill utmana branschens sedvanliga förfaranden genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Vi söker ivriga och aktiva Servicerådgivare

på heltids- eller deltidsanställning till vår kundserviceenhet i Helsingfors. Anställningen börjar 3.9.2018 med en omfattande introduktion. Arbetsförhållandet är stadigvarande. I ditt arbete betjänar du våra kunder mångsidigt i både bank- och S-gruppens kundägarärenden. Du bemöter kunderna per telefon och genom våra elektroniska servicekanaler. Arbetspassen är schemalagda från måndag till lördag inom ramen för kundservicens öppettider (vardagar kl 8-20).

Detta förväntar vi oss av dig

Du är serviceinriktad och motiverad att nå framgång och att utvecklas. Du förstår dig på betydelsen av att ge kunden mervärde och hur betydande det är för en utmärkt kundupplevelse med försäljning som utgår från kundens behov. Du fungerar bra och flexibelt med dina arbetskamrater och du trivs i en fartfylld arbetsmiljö som ständigt utvecklas. Din attityd är positiv och kundinriktad - du vill betjäna väl och ge kunderna mer än de förväntade sig! Du har redan en del erfarenhet av kundservice och försäljningsarbete, en utbildning som lämpar sig för arbetet och du är en van användare av IT-system. Ditt uttryckssätt är tydligt både i tal och i skrift. Arbetsspråket är främst finska och svenska, men vid behov kan du också betjäna på engelska.

Du måste vara minst 18 år. Vi gör kreditupplysning på våra anställda innan arbetsavtal ingås.

Vi erbjuder dig

• en plats på första parkett inom kundservicen i en modern bank

• ett utmanande och intressant arbetsområde

• en inspirerande arbetsgemenskap

• en adekvat lön samt S-gruppens mycket omfattande personalförmåner

• en omfattande utbildning och ständig träning - vi vill att du lyckas så bra som möjligt i ditt arbete

Om du vill vara en del av vårt fantastiska och kompetenta kundserviceteam och producera den bästa möjliga betjäningen för våra kunder, sänd din ansökan via Baronas rekryteringssystem tillsammans med ditt videosvar, så snart som möjligt. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden. Om det är någonting du funderar på, kontakta rekryteringsansvariga Piia Laitila på vardagar (på finska). Du når Piia på numret 050 506 5144.