(Poistunut julkaisusta)

Vi söker en engagerad och motiverad Kökschef
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Vi söker en engagerad och motiverad Kökschef som vill bibehålla det vi byggt upp, förädla och vidareutvecka vårt gastronomiska utbud.

Om Kökschefs tjänsten

Som Kökschef ansvarar du för kökets ekonomi, med budget, prognos och uppföljning, det är ditt ansvar att rekrytera, schemalägga och utveckla ditt köksteam. Du ansvarar för menykomponering, hotellets totala matutbud och dess presentation. Ditt ansvar är att leda och utveckla köksteamet. Inköp för din avdelning ingår i dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har god erfarenhet från att leda, driva och utveckla en organisation, i köket är vi ca 5-15 personer (beroende på säsong). Vi har flera restauranger och ”visten” i vår verksamhet.

Dina kvalifikationer och din personlighet

Du är glad, är en stolt yrkesman / kvinna med visioner.

Vi söker dig som har en genuin passion för mat och som vill utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Du är självgående, innovativ och stresstålig och kan höja ett redan framgångsrikt kök till ännu högre höjder! Som ledare är du engagerad, tydlig och organiserad. Du har god kunskap i köksekonomi och personalplanering. Du ska vara en utmärkt kock med fantasi, entusiasm och intresse kring matkonsten, samtidigt som du är en erfaren och kompetent ledare.

Denna tjänst är en spännande utmaning för dig med drivkraft och vilja! Stort utrymme att förändra och utveckla verksamheten finns, och kreativitet, innovation och trendmedvetenhet premieras.

Du rapporterar till platschefen och kommer arbeta nära vår restaurangchef för att tillsammans skapa en stark restaurangdivision. Din tjänst innebär även att du aktiv deltar i hotellets ledningsgrupp som består av 8 personer.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst i närheten av Vemdalen med start ca 24 juli.

Vi har personalbostäder.

*) Är ni ett par, och den som ej söker kökschefstjänsten, men har en bakgrund i kök, restaurang, försäljning eller hotell, finner vi säkert en passande plats.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta;

Mika Rauhala

Sales Manager, HoReCa

(+358) 0400 355 159

mika.rauhala@opteam.fi