(Poistunut julkaisusta)

VHDL/FPGA-suunnittelijoita
Bittium

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuoliset työtehtävät”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta.

Toinen asia, jonka lähes jokainen bittiläinen nimeää meidän vahvuudeksemme, ovat mahtavat ja osaavat työkaverit. Huolehdimme henkilöstöstämme ja haluamme mahdollistaa tiimihengen kehittymisen. Meillä on viihtyisät työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Nyt olisi tarjolla mielenkiintoisia hommia telekommunikaatioinfrastruktuurin kehitystyön parissa Oulussa ja Tampereella. Haemme nyt useita FPGA-suunnittelijoita kehittämään mm. tukiasemiin liittyviä tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin. Työtehtäväsi löytyvät FPGA/VHDL ratkaisujen määrittelyn, suunnittelun, toteutuksen, testauksen ja verifioinnin parista.

Nämä taidot ja ominaisuudet ovat hyödyksi:
• Aiempi kokemus FPGA/VHDL suunnittelusta
• VHDL työkaluosaaminen (esim. Vivado, Xilinx, Altera, Modelsim)
• Tunnet termit SoC, L1, ja osaat käyttää Matlabia
• Kykenet itsenäiseen ja tiimin parissa työskentelyyn
• Pystyt kommunikoimaan ja kirjoittamaan dokumentaatiota englannin kielellä
• C/C++/UVM system Verilog osaaminen katsotaan eduksi

Jos sinulla on suurin piirtein tuon suuntaista osaamista tai kokemusta vastaavista hommista, laita hakemus tulemaan samantien! Aloitamme haastattelut heti ensimmäisen sopivan kandidaatin löydyttyä.