(Poistunut julkaisusta)

Veturin pesijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Haemme RTK-Palvelulle Pieksämäelle työntekijää vetureiden huoltopesuihin.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti illalla tai yöllä, tarkempi suoritusajankohta selviää samana päivänä. Työaika vaihtelee vetureiden lukumäärästä riipppuen, yleensä 1-2 / työvuoro, viikkotyöaika noin 15-30h. 

Työ on fyysistä ja itsenäistä, joten toivomme hakijalta motivoitunutta ja oma-aloitteista työotetta. Kokemus muista kiinteistöhuollon työtehtävistä ja erilaisten työkalujen käytöstä katsotaan eduksi.

Suomenkielen taitoa edellytetään, sillä työntekijä on yhteydessä työvuoronsa aikana myös asiakkaaseen.

Valittava hakija työllistyy suoraan RTK-Palvelun työntekijäksi, palkkaus TES mukainen.

Lisätietoja tehtävään antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279

tai

Maarit Reinikainen Mikkelin RTK-Palvelusta puh. 040-5752513.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.