(Poistunut julkaisusta)

Vetokaluston käytönsuunnittelija
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Etsimme junaliikennöintiin vetokaluston käytönsuunnittelijaa Helsinkiin.

Vetokaluston käytönsuunnittelijana vastaat oman vastuualueesi osalta VR-konsernin sähkö- ja dieselvetureiden suunnittelusta sekä suunnittelumenetelmien kehittämisestä.

Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen ja innostunut suunnittelutiimi sekä koko Junaliikennöinnin suunnitteluyksikkö. Tehtävässäsi toimit aktiivisessa yhteistyössä niin matkustajaliikenteen, tavaraliikenteen ja kunnossapidon suunniteluiden kuin junaliikennöinnin resurssisuunnittelijoiden ja vetokaluston ohjauksen kanssa, mikä tuo monipuolisen näkyvyyden koko VR-konsernin toimintaan.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja vähintään korkeakoulutasoinen koulutustausta. Sinulla on opiskelun tai työn kautta valmiudet monimutkaisten suunnitteluhaasteiden ratkaisuun. Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on aikaisempaa kokemusta tai mielenkiintoa tietojärjestelmien kehittämisestä.

Suunnittelutyössä käytetään useita tietojärjestelmiä, joten hyvät tietotekniset taidot ovat välttämättömät. Ohjelmointitaidot ovat eduksi. Hallitset kokonaisuudet hyvin ja lähestyt työtä analyyttisesti. Olet nopea oppimaan uutta ja työskentelytyylisi on oma-aloitteinen ja aikaansaava. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa myös paineen alaisena. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että pyrit aktiivisesti kehittämään tehtäviisi liittyviä toimintatapoja.

Vahvan kehittämisotteen lisäksi siedät myös suunnittelutyön rutiineja ja olet huolellinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta teet mielelläsi myös tiimityötä. Sinulla on positiivinen ja tunnollinen suhtautuminen työhösi ja kunnianhimoa löytää paras mahdollinen ratkaisu kuhunkin tilanteeseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän junaliikenteen ammattilaisten parissa. Pääset aitiopaikalle vaikuttamaan Suomen suurimman matkustaja- ja tavaraliikenteen toimijan tuotannonohjausprosessiin sekä näkemään monimutkaisen prosessin käytännössä kehitysmyönteisessä Junaliikennöinnin suunnitteluyksikössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vetokaluston käytönsuunnittelija Joona Laaksamo maanantaisin klo 11-12, puh. 040 8620 265, sähköpostitse joona.laaksamo@vr.fi .

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Junaliikennöinti vastaa vetureista sekä veturinkuljettaja- ja operaatiokeskustoiminnoista. Tavoitteena on täsmällinen ja turvallinen junaliikenne sekä laadukas tuotannon ohjaus ja häiriötilanteiden hallinta.