(Poistunut julkaisusta)

Veterinary Advisor, Purina Petcare
Nestlé

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Nestlé Purinan eläintenruoka on suunniteltu kissoillemme ja koirillemme pitämään heidät iloisina, terveinä ja tyytyväisinä. Haluatko työskennellä eläintenruoan parissa yhdessä eläinlääkäreiden ja eläintenhoitajien kanssa? Haluatko kouluttaa ja tiedottaa IVC Evidensia -eläinsairaaloiden ja -klinikoiden henkilöstöä Purinan eläintenruoasta? Oletko hyvä kommunikoija ja ajatteletko, että edistyneen eläintenruoan taustalla oleva tiede voi auttaa lemmikeitämme? Työskenteletkö tällä hetkellä mahdollisesti eläinlääkärina tai muuten eläinten terveyttä koskevan työn parissa, ja haluaisitko tulevaisuudessa edesauttaa lemmikkien hyvinvointia oikeanlaisen ravinnon avulla? Saatat olla uusi kollegamme Nestlé Purinalle!

 

Nestlé ilmoitti huhtikuussa 2019 omistusosuudestaan Independent Vetcare Group Internationalista (IVC Group), mikä tarkoittaa tiivistä yhteistyötä IVC Evidensian kanssa Euroopassa. Verkosto koostuu yli 1100 klinikasta ja eläinklinikosta kymmenessä maassa. Yli 2 miljoonaa lemmikkieläinten omistajaa luottaa IVC Evidensian toimintaan.

Nestlé Purina ja IVC Evidensia haluavat vahvistaa yhteistyötä tutkijoiden, eläinlääkäreiden ja eläinten omistajien kanssa edesauttaakseen ensiluokkaista lemmikkielänravitsemusta tutkitun eläintenruoan avulla. Tuotteet ovat PRO PLAN- ja PRO PLAN Veterinary Diets -eläintenruokia.


Tarjoamme sinulle

Veterinary Advisor –tehtävässä toimit yhteistyössä IVC Evidensian kanssa Suomessa. Tarkoituksena on lisätä yhteistyötä Evidensian asiakkaidemme kanssa ja vahvistaa ymmärrystä eri eläintenruokien eduista. Toimenkuvaan sisältyy runsaasti käyntejä IVC Evidensian kumppaneidemme luona, mutta myös valmistelutöitä toimistossamme Espoossa Keilaniemessä tai kotoa käsin. Lisäksi työ sisältää muutaman ulkomaanmatkan vuodessa. Tarjoamme perehdytystä ja koulutusta kehittyäksesi itse asiantuntijana eläintenruoissa ja siinä, miten ne vaikuttavat eläinten hyvinvointiin. Raportoit työssäsi Pohjoismaiden Purina Petcare eBusiness Managerille.


Mitä odotamme sinulta?

Menestyäksesi tässä tehtävässä tulee sinulla olla hyvät tietotaidot eläinten, erityisesti koirien ja kissojen, ravitsemuksesta. Sinulla on kykyä ja halua levittää tietoa eläintenruoan hyödyistä kouluttamalla eläinlääkäreiden henkilökuntaa sekä etsimällä sopivia tuotteita asiakkaillemme. Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt reagoimaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Verkostojen ja luottamuksellisten asiakassuhteiden luominen on sinulle luontevaa. Mikä tärkeintä, suhtaudut intohimoisesti koiriin ja kissoihin.

Yhteistyösi eläinlääkäreiden ja eläinhoitajien kanssa tarkoittaa suurelta osin:

• Kouluttamista ja tiedonjakamista liittyen eläintenruokiin ja sen vaikutuksista eri lääketieteellisiin sairauksiin

• Osallistumista tapahtumiin ja messuille

• Kollegoiden kouluttamista lisätäksesi heidän tuotetuntemusta laaja-alaisesti.

Lisäksi odotamme, että sinulla on hyvät tietotaidot erityisesti koirien ja kissojen diagnooseista sekä siitä, kuinka erityyppiset eläintenruoat voivat ennaltaehkäistä sairauksia sekä ylläpitää hyvää terveyttä. Sinulla on vähintään 4 vuotta kokemusta eläinten hyvinvoinnin parissa työskentelemisestä, ja saatat tällä hetkellä työskennellä esimerkiksi eläinlääkärinä tai eläintenhoitajana. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi. Lisäksi hallitset Microsoft Office –ohjelmat ongelmitta.

Nestlén kulttuuri

Nestlé Purina on yksi maailman suurimmista eläintenruokayrityksistä, jolla on yli 120 vuoden kokemus eläintenruoasta. Työskentelemme jatkuvasti yhteistyössä viiden eri tutkimuskeskuksen ja satojen eri tutkijoiden kanssa tuottaakseemme eläintenruokaa, joka tarjoaa koirille ja kissoille kaiken sen, mitä he tarvitsevat.

Nestléläisiä yhdistää intohimo menestyä ja tehdä merkityksellistä työtä. Työskentelemme nopeasti muuttuvassa ympäristössä - nautimme haasteista ja haluamme menestyä. Nestlé tarjoaa mahdollisuuden kasvaa ja ottaa vastuuta osana motivoituneiden ammattilaisten joukkoa. Teemme intohimoisesti töitä rennolla otteella unohtamatta innovatiivisuutta ja hauskanpitoa. Lupaamme, että työtehtäviesi kautta Nestlé Purinalla voit parantaa lukemattomien kuluttajien ja koirien ja kissojen elämää – ja samalla omaasi.


Haluatko tietää meistä lisää?

Seuraa meitä LinkedIn:ssä jos haluat kuulla lisää työmahdollisisuuksistamme. Instagramissa voit tutustua tarkemmin yrityskulttuuriimme ja siihen, millaista Nestléllä on työskennellä.
Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 31.12.2019 rekrytointijärjestelmässämme. Kutsumme sopivia hakijoita haastatteluihin jo ennen haun päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa eBusiness Manager Ludvig Steen, puh. + 45 26 89 98 88.