Vesivoiman käytönvalvoja
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima- ja lämpövoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

 

Työnkuvasi 

Haemme vesivoiman käytönvalvojaa Fortumin käyttö- ja kaupankäyntikeskukseen Espooseen. Työssä optimoit, ohjaat ja valvot Fortumin Suomen vesivoimatuotantoa Vuoksella, Oulujoella ja Kemijoella. Työskentelet läheisessä yhteistyössä kollegoidesi kanssa sekä voimalaitosten käyttö- ja kunnossapitohenkilöstön kanssa. Työ on keskeytymätöntä 3-vuorotyötä.

Haluamme sinut mukaan matkalle kohti kokonaisvaltaista vesivoimatuotannon optimointia ja kaupankäyntiä. Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja yhdessä kollegoidesi kanssa ylittämään korkealle asettamamme tavoitteet?

 

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen tehtävän Espoon Keilaniemessä sijaitsevassa käyttö- ja kaupankäyntikeskuksessa. Tehtävässä pääset myös seuraamaan pohjoismaisia sähkömarkkinoita aitiopaikalta. Käytössäsi ovat ajanmukaiset työkalut ja ammattitaitoisten kollegoiden tuki. Räätälöimme

 

Odotamme sinulta 

Sinulla on sähköalan ammattihenkilön muodollinen pätevyys (Sähköturvallisuuslaki 1135/2016§73-74) sekä tekniikan alan korkeakoulututkinto (Ins./DI) sähkö-, energia- tai automaatiotekniikan alueelta.

Arvostamme työkokemusta mm. teollisuuden, voimalaitosten, tai sähköverkon käyttö- tai kunnossapitotehtävien parista. Sähkömarkkinoiden sekä optimointi- ja kaukokäyttöjärjestelmien osaaminen lasketaan eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa - ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta IT-perusohjelmistojen hallintaa.

Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä sekä valmis tekemään keskeytymätöntä 3-vuorotyötä. Pystyt tekemään päätöksiä ajoittain stressaavissa ja epävarmoissa tilanteissa. Meille asenteesi on vähintään yhtä tärkeää kuin työkokemuksesi.

 

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 6.5.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Valvomopäällikkö Harri Lamminmäki, +358 50 453 3523 tai harri.lamminmaki@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turva- ja terveystarkastuksen, joka sisältää myös huumausainetestauksen. 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1122045
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo