Vesistösuunnittelun projektipäällikkö, kokoaikainen, Ramboll Finland Oy, Useita paikkakuntia
Ramboll Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022
Oletko tiimityötaitoinen insinööri, joka hakee itselleen mielenkiintoisia tehtäviä vesistösuunnittelun parista? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta HEC-RAS -ohjelmiston parissa työskentelystä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!
 
Etsimme sinua 
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme Ramboll Finland Oy:lle vesistösuunnittelun projektipäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Rambollille Clevryn kautta. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja voi sijoittua mihin tahansa Rambollin Suomen toimipisteistä valintasi mukaan.

Vesistösuunnittelun projektipäällikkönä tulet olemaan osa 25 henkilön ympäristövaikutusten arvioinnin moniosaajien tiimiä. Tulet työskentelemään yhdessä ympäristötekniikan osaajien, ympäristö- ja maantieteilijöiden, limnologien, hydrobiologien ja kalatalouden osaajien kanssa monipuolisten vesistösuunnitelmien, ympäristövaikutusten arviointitehtävien, lupahankkeiden ja selvitysten parissa. Tehtävä tarjoaa merkityksellisiä, monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä kestävään kehitykseen tähtäävissä projekteissa, oppimismahdollisuuksia sekä laajaa koulutustarjontaa. Tukenasi on osaava ja monipuolinen työyhteisö.

Asiakasyritys 
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössä työskentelee 16 500 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa he toimivat maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Heidän palvelujansa ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. He kutsuvat sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssaan avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä. Yritykseen pääset tutustumaan lisää täältä: www.ramboll.fi

Pääasialliset tehtävät 
 • Monipuoliset vesistösuunnitelmat ja ympäristövaikutusten arviointitehtävät
 • Lupahankkeiden ja selvitysten parissa työskentely
Odotamme sinulta 
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK/DI, esim. vesi- tai ympäristötekniikan alalta)
 • Paikkatietojen hallintaosaamista
 • HEC-RAS -ohjelmisto-osaamista
 • Osaaminen AutoCAD Civil 3D-, Novapoint ja Mike-ohjelmistoihin liittyen katsotaan eduksi
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle 
 • Mahdollisuuden olla mukana työskentelemässä mielenkiintoisten projektien parissa, jotka tähtäävät kestävään kehitykseen
 • Osaavan ja kannustavat työyhteisön tuen
 • Hyvän perehdytyksen ja edellytykset osaamisen kehittämiseen
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 25.1.2022, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com).  
 
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 
 
Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 
Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 
 
Lisätietoa Clevrystä 
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1550366
 • Tehtäväalue: Infrastruktuuri, Tekninen suunnittelu
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 25.1.2022
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa (a) clevry.com)