(Poistunut julkaisusta)

VESIRAKENTAMISEN TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Haemme asiakasyrityksellemme TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ Savonlinnan, Joensuun tai Kuopion alueelle vastaamaan Järvi-Suomen alueen vesirakennusprojekteista. 

Meritaito Oy

Meritaito on yksi Itämeren alueen johtavista vesialueiden kehittäjistä ja korkeaan teknologiaan perustuvien palvelujen tarjoajista. Tuotamme korkealaatuisia palveluja ja älykkäitä ratkaisuja vesialueiden kestävän käytön edistämiseksi.

Palvelutarjontamme sisältää kattavan väylänpidon ja merenmittauksen tuotevalikoiman, joka on suunniteltu edistämään vesillä liikkumisen sujuvuutta ja ympäristöturvallisuutta. Olemme erikoistuneet vesiväylien hoitoon ja suunnitteluun, kanavien käyttöön ja kunnossapitoon, merenmittaukseen, öljyntorjuntaan, vesirakentamiseen ja rakennuttamiseen sekä muoviputkiviittojen ja poijujen valmistamiseen.

Tehtävässä on tärkeä hallita hyvät esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi arvostamme jämäkkää, oma-aloitteista ja tuloshakuista työskentelyotetta.

Henkilönä olet työhön tarttuva ja tuloshakuisen asenteen omaava, avoin ja helposti lähestyttävä. Hallitset rakennusurakoiden johtamisen projektin alusta loppuun. Olet innostava ja saat joukkueesi toimimaan vastuullisesti ja tuloksellisesti myös haastavissa olosuhteissa, jokaisen tekijän vahvuudet huomioiden ja hyödyntäen. Olet päätöksentekokykyinen ja noudatat yrityksen strategiaa. Sinulla on valmiudet tarttua itsenäiseen johtamiseen hyvin nopeasti tehtävän alettua.

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen ja vakituisen tehtävän vesirakentamisen näköalapaikalla. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit.

Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • AMK rakennusinsinöörin, -mestarin tai -teknikon tutkintoa
  • monipuolista infrarakennusalan työkokemusta
  • työnjohdollisista tehtävistä yli 2 vuoden kokemusta
  • hyvää asiakaspalvelutaitoa
  • erinomaista paineensietokykyä
  • ongelmien ratkaisutaitoa ja hyvää priorisointi kykyä
  • työturvallisuuden tinkimätöntä hallintaa
  • ajankohtaista IT-osaamista

Tehtävässä eduksi katsomme, kokemuksen meri infran rakentamisesta ja suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Jos koet, että olet hakemamme työmaapäällikkö niin toimithan nopeasti.

Jätä hakemuksesi, CV ja palkkatoive mahdollisimman pian kotisivujemme www.amiko.fi kautta tehtävään.

Haastattelut ovat jo käynnissä ja tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Timo Hottinen, Meritaito Oy p. 0407674892 ja Jatta Koivisto Amiko Vantaa Oy p. 0504766545 jatta.koivisto@amiko.fi

Haastatteluun kutsuttaville henkilöille ilmoitamme erikseen.