(Poistunut julkaisusta)

Vesilaitoksenhoitaja
Äänekosken Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Haemme Äänekoskelle vakituiseen työsuhteeseen

VESILAITOKSENHOITAJAA

Ensisijainen tehtäväsi on pitää vesilaitokset huollettuina ja siisteinä sekä huolehtia velvoitetarkkailuiden toteuttamisesta. Vastaat tehtävässä vesilaitosten päivittäiskäytöstä ja -tarkkailusta, sisältäen mm. käyttökemikaalien valmistukset ja tilaukset, laitteiden ja instrumenttien huolto- ja kunnossapitotyöt, tarkkailusuunnitelman mukaiset näytteenotot sekä pohjavesimittaukset. Tehtäviisi kuuluu myös satunnaiset viankorjaukset ja laitosten kehittämiseen liittyvät muutostyöt. Huolehdit myös tehtyjen töiden kirjaamisesta kunnossapitojärjestelmään ja päivität huolto-ohjelmia.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (esim. prosessinhoitaja / sähköautomaatioasentaja) sekä kokemusta teollisuusprosessien ja prosessiautomaation parissa työskentelystä. Henkilönä olet vastuullinen ja huolellinen. Kykenet toiminaan itsenäisellä otteella myös paineen alla ja sinulla on halua sekä valmiuksia uuden oppimiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Äänekosken Energia Oy, tuotantoinsinööri Atte Myllylä p. 040 720 1401 (klo 8-15) Personnel Groupin aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 13.10. 2019 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.