(Poistunut julkaisusta)

Vesilaitoksen hoitaja
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Haemme Olkiluotoon


Vesilaitoksen hoitajaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt vesilaitoksen hoitajaa.

Vesilaitoksen hoitajan työssäsi vastaat raaka-, talous- ja täyssuolanpoistetun veden tuottamisesta laitosyksiköille sekä huolehdit saniteettijätevesilaitoksen käyttötoimenpiteistä. Työssäsi suunnittelet, toteutat ja valvot vesienkäsittelytoimenpiteitä yhdessä käyttöhenkilöstön kanssa.

Minkälaista henkilöä haemme?
 Olet tiimipelaaja ja olen kiinnostunut kehittämään osaamistasi pitkällä tähtäimellä. Sinulla on prosessitekniikan tai vastaava ammatillinen perustutkinto. Arvostamme tehtäviin soveltuvaa käytännön työkokemusta ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
 TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa jaospäällikkö Henrikki Häkkinen, puh. (02) 8381 2120 tai Tero Heinikangas, puh. (02) 8381 2110.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 11.8.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!