(Poistunut julkaisusta)

Vesilahden seurakunnan osa-aikainen (80 %) seurakuntapastori
Vesilahden seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Vesilahden seurakuntaan etsitään osa-aikaista (80 %) seurakuntapastoria 7.1.2020 alkaen toistaiseksi jatkuvaan virkasuhteeseen.

Virkaan etsitään vihittyä pappia, jolla on työkokemusta erityisesti nuorten ja lasten kanssa toimimisesta. Seurakuntapastorin työhön kuuluu päävastuu rippikoulutyöstä ja osallistumista nuorisotyöhön ja muuhun kasvatustyöhön. Rippikouluryhmiä on vuodessa mahdollisen päivärippikoulun lisäksi 2-3 leiriä. Lisäksi seurakuntapastori osallistuu yleiseen seurakuntatyöhön yhdessä kirkkoherran kanssa sovitulla tavalla. Seurakunnassa on yksi osa-aikainen nuorisotyönohjaajaa. Papin toivotaan olevan oma-aloitteinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Viranhoidossa tarvitaan oma auto.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus (KL 6:16 §) sekä rikosrekisteriote (KL 6:33 §). Lisäksi virkaan määrättävältä edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä. Virassa on neljän kuukauden koeaika. Viranhoitomääräyksen antaa Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli.

Lisätietoja seurakunnasta: https://www.vesilahdenseurakunta.fi/

Tiedustelut: kirkkoherra Harri Henttinen p. 050-5210327, harri.henttinen@evl.fi

Ilmoittautumiset sähköisellä verkkolomakkeella 2.12.2019 klo 15:00 mennessä.

Ohjeita verkkolomakkeen täyttämiseen antaa notaari Hannu Laukkonen: hannu.laukkonen@evl.fi tai 0400 926 730.