Vesihuoltoverkostosuunnittelija
WSP

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Haemme nyt Vesihuolto ja hulevedet -yksikköömme vesihuoltoverkostosuunnittelijaa. Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Tampere tai Oulu.

Tehtäväkenttääsi kuuluvat vesihuoltoverkostojen yleis-, rakennus- ja saneeraussuunnittelu sekä pumppaamosuunnittelu ja muut monialahankkeiden vesihuollon suunnittelijatehtävät.  

Tehtävän tarkempaa sisältöä voimme räätälöidä osaamisesi, kokemuksesi ja toiveittesi perusteella. Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (ins./ ins. AMK/DI) ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Voit olla vastavalmistunut tai jo muutaman vuoden kokemusta kerännyt suunnittelija. 

Eduksi katsomme: 
- AutoCAD/Civil3D ja Novapoint -osaamisen
- yleisen kokemuksen ja aktiivisuuden vesihuoltoalalla

Tehtävässä pääset aitiopaikalle rakentamaan tulevaisuuden Suomea alan huippuosaajien kanssa. Yksikkömme toiminta perustuu paikallisesti vahvoihin tiimeihin, jotka hyödyntävät globaalin konsernimme verkostoja. Tarjoamme Sinulle paikan osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä monialaisten hankkeiden parista. 

Työpaikkana meille tärkeitä asioita ovat; avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen ja monipuoliset uramahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu. Viihtyisien toimitilojen lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut ja etätyömahdollisuuden. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.8.2020 mennessä.

Lisätietoja paikasta antaa Vesihuolto ja hulevedet yksikönpäällikkö Olli Sorvari, olli.sorvari@wsp.com, p. 050 465 0638. Yhteydenotot puhelimitse mahdollisia 24.6. klo 13-15 ja 10.7. klo 9-11.


WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. Yli 650 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 50 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1368356
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Tutkimus/kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Oulu, Tampere
  • Lisätietoja antaa: Vesihuolto ja hulevedet yksikönpäällikkö Olli Sorvari, olli.sorvari@wsp.com, p. 050 465 0638. Yhteydenotot puhelimitse mahdollisia 24.6. klo 13-15 ja 10.7. klo 9-11.