(Poistunut julkaisusta)

Vesihuoltopäällikkö
Kirkkonummen Vesi

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Kirkkonummen Vesi hakee vesihuoltopäällikköä.

Vesihuoltopäällikkö toimii Kirkkonummen Vesi-liikelaitoksen johtajana. Tehtäviin kuuluu liikelaitoksen toiminnan johtaminen ja kehittäminen, talouden suunnittelu ja raportointi, investointien hallinta ja sidosryhmäyhteistyö. Vesihuoltopäällikkö toimii Kirkkonummen Vesi -liikelaitoksen johtokunnan esittelijänä. Tehtävään voi liittyä työnjohdon varallaoloa.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (diplomi-insinööri, insinööri (AMK) tai aiempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu insinööritutkinto). Tehtävään valittavalta edellytetään edellyttää hyvää toimialan tuntemusta ja vahvaa kokemusta vesihuollon järjestämiseen liittyvistä tehtävistä sekä talouden suunnittelusta ja hallinnasta. Eduksi luetaan esimies- ja johtamiskokemus, asiakaspalvelu- ja yhteistyökyky, hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, kehittämisvalmiudet sekä molempien kotimaisten kielten hallinta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen alan työehtosopimuksen mukaan valittavan henkilön ominaisuuksien ja kokemuksen mukaisesti. Työaika on toimistotyöaika. Viran täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset sähköisesti 14.1.2021 klo 12.00 mennessä kuntarekryn sähköisellä lomakkeella  https://www.kuntarekrytointi.fi työavain 327044.

Lisätietoja antaa yhdyskuntatekniikan johtaja Anna-Kaisa Kauppinen, puh. 050 4140754.