Vesihuoltoasentaja - Raisio
Raision Vesi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020
Raision Vesi Oy on Raision kaupungin omistama, modernilla otteella toimiva vesihuoltoyhtiö, joka tuottaa noin 25 000 asukkaan vesihuollon palvelut vastuullisesti ja ympäristön kannalta kestävästi. Yhtiö huolehtii puhtaan talousveden toimittamisesta asiakkailleen sekä jätevesien keräämisestä ja johtamisesta keskuspuhdistamolle. Yhtiö ylläpitää n. 700 km pitkiä vesi-, jätevesi- ja hulevesiputkiverkostojaan laitteineen, sekä rakentaa vuosittain useita kilometrejä verkostoa.
Haemme yhteistyössä asiakkaallemme Raision Vesi Oy:lle Vesihuoltoasentajaa. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan Raision Veden kanssa.
Vesihuoltoasentajan tehtävässä pääset työskentelemään vesihuollon verkostojen rakentamisen ja kunnossapidon tehtävissä Raision alueella. Työhön sisältyy muun muassa uusien kiinteistöjen liittäminen verkostoihin, tonttijohtojen muutostyöt sekä runkolijoihin ja toimilaitteisiin liittyvät asennus- ja korjaustyöt. Työhön kuuluu oman työn dokumentointi IT-välineitä hyödyntäen. Työhön sisältyy myös varallaoloa noin 6-7 viikkona vuodessa, josta maksetaan erillinen korvaus.
Tarjoamme sinulle ammatillisesti hyvin mielenkiintoisia tehtäviä, joissa kahta samanlaista päivää ei ole. Meillä kannustetaan kouluttautumaan ja kehittymään huippuosaajaksi, panostaen pitkiin ja antoisiin työuriin. Pääset työskentelemään hyvähenkisessä työyhteisössä vahvojen osaajien kanssa.
Toimeen tarttuvalla asenteella, käytännöllisellä työotteella ja teknisellä taustalla erotut haussa eduksesi! Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta vesihuoltolaitoksen verkostoista tai maanrakennuksesta. Ymmärrys kartoista ja suunnitelmista on haussa myös eduksesi. Palkkaus määräytyy kuukausipalkkaisten Avainta Tes:n mukaisesti.
Kaipaatko lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista? Vastaamme kysymyksiisi ja keskustelemme kanssasi mielellämme. Ole yhteydessä: Anne Suolanko, puh. 0505135157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 10-15 välisenä aikana.
Lähetä tehtävään hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin 30.11.2020 mennessä vaivattomasti verkkosivullamme https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Huomaathan kohdistaa hakusi juuri tähän tehtävään. Hakuaikaa on jatkettu, ja aiemmin saapuneet hakemukset otetaan myös huomioon.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1395618
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Raisio, Varsinais-Suomi