Vesihuoltoasentaja, Nivos Oy - Anonyymi Rekrytointi
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019
Haemme Nivos-konserniin vesihuoltoverkoston kunnossapitoon
VESIHUOLTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Me Nivoksella viemme toimialaamme etunojassa eteenpäin.
Viime vuosina olemme kehittäneet mm. vesihuoltoamme monipuolisesti,
palkintoja kerännyttä datakeskuksen lämmönkierrätystä sekä
kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja.

Oletko etsimämme vesihuoltoasentaja?

Tule meille vesihuoltoasennustiimiin. Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osallistumaan modernin ja innovatiivisen vesihuoltoyhtiön toimintaan monipuolisesti osana asennustiimiä. Toimenkuvaan kuuluvat vesihuoltoverkostojen kunnossapito, saneeraaminen ja rakentaminen sekä muut vesihuoltoalan työt. Noudatamme palkkauksessa energia-alan työehtosopimusta

Avaimet menestykseen ovat taskussasi, kun sinulla on lvi-alan perustutkinto ja jo jonkin verran alan työkokemusta lvi-alalta. Olet itseohjautuva, sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja asiakas on sinulle ykkönen. Työkokemus vesihuolto- ja maanrakennusalalta on lisäetu. Sinulla tulee olla vähintään B-ajokortti.

Autamme sinua onnistumaan tarjoamalla hyvän perehdytyksen tehtäviin sekä loistavan, valmentavan esimiestyön. Nivoksella on mukava tehdä töitä, sillä me olemme reipasta porukkaa. Toivottavasti sinäkin olet.

Nivos on mukana Työ ei syrji -kampanjassa. Meille vastuullisuus merkitsee tekoja, ja siksi tämän rekrytoinnin hakemusvaihe anonymisoidaan. Valinta tehdään normaaliin tapaan osaamisen, työkokemuksen ja koulutuksen perusteella. Hakemusvaihe toteutetaan anonyymisti.

Pyydämme sinua tukemaan meitä tavoitteessamme ja jättämään pois hakemuksestasi kohdat, joissa ikäsi, sukupuolesi tai nimesi tulee selville. Jätäthän myös valokuvasi ja sosiaalisen median profiilitietosi pois. Koulutustietojen osalta tutkintonimike on riittävä tieto. Puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen tarvitsemme, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Nämä kuitenkin piilotetaan hakemustasi käsitteleviltä henkilöiltä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytäthän työhakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseessä olevan työpaikkailmoituksen alta 31.1.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Robert Hole arkisin klo 8-15, puh. 040 3145 796 ja Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102.

Rekrytoinnin edetessä haastatteluun saakka henkilöllisyytesi selviää. Mikäli et pääse haastatteluun, ilmoitamme siitä sinulle.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1217136
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntsälä, uusimaa