Vesihuollonsuunnittelija- harjoittelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Haemme Turkuun, Tampereelle ja Ouluun
VESIHUOLLON HARJOITTELIJOITA

monipuolisiin vesihuollon verkosto- ja laitossuunnittelun tehtäviin. Kesäharjoittelu on ensimmäinen askel ammattiurallesi ja urapolullesi Swecolla – haluamme sitoutua sinuun ja kehittämiseesi urasi alusta alkaen. 

Meillä työskentely
”Suureksi yllätykseksi pääsin mukaan ihan oikeisiin projekteihin ja sain hoidettavaksi tiettyjä osa-alueita projektien suunnittelusta. Oppimisessa iso apu oli siinä, että minulle oli nimetty henkilö, joka auttoi minua tarvittaessa. Mentorini on aina valmis auttamaan ja muutenkin huipputyyppi. Samoin koko työyhteisö on yllättänyt positiivisesti, Swecolla saa työskennellä erittäin mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa.” (Swecon kesätyöntekijä) 

Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, vaan tuemme monipuolisesti ammatillista kasvuasi. Esimiehemme ja työkaverisi ovat valmiita auttamaan ja tukemaan! Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolaiset ovat helposti lähestyttäviä ja sitoutuneita työkavereita. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. 

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet vähintään kolmannen vuoden teekkari tai toisen vuoden insinööriopiskelija ja haluat kehittyä suunnittelualan asiantuntijana. Haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. AutoCad- ohjelmiston hallinta sekä aikaisempi kokemus alalta katsotaan sinulle eduksi. Uskomme vilpittömästi, että asenne ratkaisee, joten positiivinen asenne on tärkeää meillä työskentelyssä. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja omaksut uusia asioita sujuvasti. Työ ei ole sinulle pelkästään työtä – vaan myös viihtymistä hyvässä työyhteisössä, johon annat oman panoksesi. 

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. Kesätyöhakumme on avoinna 17.2.2019 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1207989
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu, Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Tampere, Turku, Varsinais-Suomi
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävistä antaa Antti Ryynänen, puh. 040 824 1841 (soittoaika: tiistaisin klo 15 – 16), antti.ryynanen(a)sweco.fi.