(Poistunut julkaisusta)

Vesihuollon verkostosuunnittelija
Sweco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Swecon infra-, ja ympäristötoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. NRC Groupin suunnitteluliiketoiminnan tultua osaksi Swecoa 1.11.2019 Sweco nousee johtavaksi raideliikenteen asiantuntijaksi Pohjois-Euroopassa ja vahvistaa asemaansa Suomessa ja Ruotsissa. Kaupan myötä olemme mukana mm. Kruunusillat-pikaraitiotieyhteydessä, Raide-Jokeri-hankkeessa, Tampereen Ratikassa, Espoo-Lohja-Salo-oikoradassa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haemme joukkoomme

VESIHUOLLON VERKOSTOSUUNNITTELIJOITA

Haemme vesihuollon verkostosuunnittelijoita Helsingin, Turun, Tampereen toimistoillemme! Suunnittelijana vastuullasi on vesijohto-, viemäri- ja hulevesiverkostojen, siirtolinjojen, putkisiirtojen ja verkostosaneerausten yleis- ja rakentamissuunnittelua. Lisäksi tarjolla verkostomallinnusta, verkosto-omaisuuden hallintaa, hulevesirakenteiden suunnittelua etc. Työnkuva voidaan muodostaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Toimimme monipuolisissa vesihuollon suunnittelutehtävissä niin kunnallisella puolella kuin teollisuudessakin. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset raitiotiehankkeet, Turun ylikunnalliset vesijohtohankkeet sekä useat teollisuushankkeet eri puolilla Suomea.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on halua ratkoa kanssamme asiakkaan ongelmia ja soveltuva koulutus (DI tai ins. AMK). Olet kartuttanut kokemuksesi vesihuoltoalalla esim. konsultin, vesihuoltolaitoksen, kaupungin/kunnan tai urakoitsijan palveluksessa. Toivomme sinulta kiinnostusta ja intoa kestävän ja toimintavarman vesihuollon suunnitteluun. Suunnitteluohjelmistojen hallinta, työmaakokemus sekä kokemus allianssi-työskentelystä katsotaan eduksi. Käytämme projekteissamme mm. AutoCad-, Fluidit-, ArcGis-ohjelmistoja. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Ryynänen, puh. 040 8241 841, antti.ryynanen(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.12.2019 mennessä.