(Poistunut julkaisusta)

Vesihuollon verkostosuunnittelija, kokoaikainen, Sweco, Helsinki
Sweco Industry Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Löytyykö sinulta aikaisempaa kokemusta vesihuollon verkostosuunnittelun tehtävistä? Haluatko kehittyä yhdessä alan johtavien ammattilaisten kanssa siinä vielä paremmaksi? Jos vastasit kyllä, voisit olla oiva lisä Swecon Helsingin tiimiin!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Swecolle vesihuollon verkostosuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllisymään Swecolle Studentworkin kautta.

Vesihuollon verkostosuunnittelijan tehtävässä pääset toimimaan mielenkiintoisissa projekteissa liittyen Helsingin uusien raitioliikennehankkeiden vesihuollon suunnitteluun. Suunnittelusi kohteena tulee olemaan yleis- ja rakennussuunnittelu koskien vesijohtoja, viemäreitä, hulevesiverkostoja, siirtolinjoja, putkisiirtoja ja verkostosaneerauksia. Sinulla on mahdollisuus päästä mahdollisuus päästä mukaan myös muihin projekteihin osaamisesi ja mielenkiintosi puitteissa. Suunnitteluohjelmat, joita projekteissa käytetään, ovat  AutoCad, Fluidit ja ArcGis. Tehtävässä menestyminen edellyttää jo useamman vuoden työkokemusta vesihuoltoalalta sekä osaamista ainakin osasta edellä mainituista ohjelmistoista. 

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Työmme tuloksena syntyy terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, tehokasta infrastruktuuria sekä kestäviä energia- ja vesihuollon ratkaisuja. Yhteensä 17 000 työntekijäämme tarjoaa asiakkaillemme juuri oikeanlaista osaamista kaikenkokoisiin hankkeisiin. Toteutamme vuosittain projekteja 70 maassa ympäri maailman. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto on 1,9 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).

Lue lisää Swecosta: https://www.sweco.fi/
 

Pääasialliset tehtävät

  • Helsingin raitioliikennehankkeiden vesihuollon yleis- ja rakennussuunnittelu

Odotamme sinulta

  • Useamman vuoden työkokemusta vesihuoltoalalta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK tai DI)
  • Osaamista AutoCad, Fluidit ja ArcGis ohjelmista

Tarjoamme sinulle​​​​​

  • Mahdollisuuden työskennellä luoden tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa
  • Tilaisuuden työskennellä alan mielenkiintoisimpien hankkeiden parissa
  • Monipuolisen työtehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää laaja-alaisesti suunnitteluosaamista
  • Työyhteisön, jossa on äärimmäisen viihtyisä työskennellä


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.5.2020, mutta haethan tehtävää mahdollisimman pian! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostin välityksellä ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.