(Poistunut julkaisusta)

Vesihuollon verkostosuunnittelija Helsinkiin
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Etsimme sinua

Me Sharperilla etsimme Swecolle kokenutta vesihuollon verkostosuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Työllistyt tehtävään Sharperin kautta. Tehtävä alkaa joustavalla aikataululla sopivan henkilön löydyttyä. 


 

Vesihuollon verkostosuunnittelijan tehtävässä pääset toimimaan mielenkiintoisissa projekteissa liittyen Helsingin uusien raitioliikennehankkeiden vesihuollon suunnitteluun. Suunnittelusi kohteena tulee olemaan yleis- ja rakennussuunnittelu koskien vesijohtoja, viemäreitä, hulevesiverkostoja, siirtolinjoja, putkisiirtoja ja verkostosaneerauksia. Sinulla on mahdollisuus päästä mahdollisuus päästä mukaan myös muihin projekteihin osaamisesi ja mielenkiintosi puitteissa. Suunnitteluohjelmat, joita projekteissa käytetään, ovat  AutoCad, Fluidit ja ArcGis. Tehtävässä menestyminen edellyttää jo useamman vuoden työkokemusta vesihuoltoalalta sekä osaamista ainakin osasta edellä mainituista ohjelmistoista. 

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Työmme tuloksena syntyy terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, tehokasta infrastruktuuria sekä kestäviä energia- ja vesihuollon ratkaisuja. Yhteensä 17 000 työntekijäämme tarjoaa asiakkaillemme juuri oikeanlaista osaamista kaikenkokoisiin hankkeisiin. Toteutamme vuosittain projekteja 70 maassa ympäri maailman. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto on 1,9 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).

Lue lisää Swecosta: https://www.sweco.fi/
 

Pääasialliset tehtävät

  • Helsingin raitioliikennehankkeiden vesihuollon yleis- ja rakennussuunnittelu

Odotamme sinulta

  • Useamman vuoden työkokemusta vesihuoltoalalta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK tai DI)
  • Osaamista AutoCad, Fluidit ja ArcGis ohjelmista

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden työskennellä luoden tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa
  • Tilaisuuden työskennellä alan mielenkiintoisimpien hankkeiden parissa
  • Monipuolisen työtehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää laaja-alaisesti suunnitteluosaamista
  • Työyhteisön, jossa on äärimmäisen viihtyisä työskennellä


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 10.6.2020, mutta haethan tehtävää mahdollisimman pian! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostin välityksellä ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.