(Poistunut julkaisusta)

Vesiasiantuntija
Tapio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020
Tapion metsätalouden infra- ja vesiensuojelutiimiin haetaan lisävoimia. Teemme työtä sen eteen, että meillä on maailman puhtaimmat vedet. Olemme kehittämässä ja jalkauttamassa metsätalouden vesiensuojelutoimenpiteitä, joilla vähennetään metsätalouden vesistökuormitusta. Teemme yhteistyötä useiden organisaatioiden, käytännön toimijoiden ja eri alojen tutkijoiden kanssa.
  VESIASIANTUNTIJA

Haluatko olla osa huipputiimiämme ja mukana tekemässä vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä metsien kasvun ja vastuullisen käytön puolesta? Vesiasiantuntijana olet mukana metsätalouden vesiensuojelun kehittämisessä ja käytäntöön viennissä. Toimit asiakasprojekteissa asiantuntijana ja projektien vetäjänä. Osallistut asiakastyöhön ja projektien myyntiin.
Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja metsätalouden toimintaympäristön tuntemusta. Arvostamme osaamista metsätalouden vesiensuojelusta ja suometsien hoidon toimintatavoista.
Tarjoamme sinulle energisen ja laaja-alaisen työyhteisön metsäalan huippuammattilaisten joukossa. Pohjaamme toimintamme vastuullisuuteen, yhdessä menestymiseen sekä tahtoon uudistua ja uudistaa. Työantajana tarjoamme joustavat työn tekemisen puitteet, kilpailukykyiset edut ja innostavan yhdessä tekemisen kulttuurin.
Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Olli Äijälä, p. 040 582 9676.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.5.2020 mennessä osoitteella rekrytointi@tapio.fi.