Vesi- ja Viemärihuoltaja
Worker Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022
VESI- JA VIEMÄRIHUOLTAJA
 
Haemme asiakkaallemme kokenutta vesi- ja viemärihuoltajaa Oulun alueelle. Työnkuva koostuu mm. viemäri, salaoja- ja sadevesijärjestelmien puhdistuksesta sekä kuvauksista, kaivojen ja pumppaamojen huolloista sekä imuautopalveluista. Työssä vaaditaan voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys, digikortti, C-luokan ajokortti sekä työturvallisuuskortti. Katsomme eduksi myös hyviä mobiiliraportointitaitoja. Toivomme sinulta oma-aloitteista, itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa, koska työ on paikoin raskasta. Reissuvalmius työssä on myös eduksi. 
Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen mukavassa ja yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä. Lisäksi saat kokeneen tiimin tuen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä laadukkaat ja asianmukaiset työvarusteet. 

Lisätietoja antaa Henna Kalaoja, 050 449 9284, henna.kalaoja@workerfinland.fi 

WORKER TYÖNANTAJANA

Workerin kautta löydät työtä sekä ura- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja helposti! Etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea. Meillä on reilu meininki ja arvostamme aidosti työntekijöitämme. Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkkauksen, työterveyshuollon ja laadukkaat työvarusteet.


 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot