Vesi- ja viemärihuollon työntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2020

Haemme nyt asiakkaallemme, Kilpimaa Viemärihuolto Oy:lle, VESI- JA VIEMÄRIHUOLLON TYÖNTEKIJÄÄ Rovaniemen toimipisteelle.


Työtehtäväsi painottuvat vesi- ja viemärijärjestelmien kuntoarvioiden laadintaan sekä niiden huoltotöihin. Työnkuva pitää sisällään myös kuntotutkimustyötä, joka edellyttää hakijalta hyviä raportointitaitoja sekä LVI- ja salaojapiirustusten lukutaitoa. Etsimällämme työntekijällä on perus tuntemus vesi- ja viemärijärjestelmistä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Etsimme käytännön tekijää, joka ei pelkää käyttää erilaisia raportointiohjelmia ja on innokas oppimaan uusia työtehtäviä. Oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat ominaisuuksiasi. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla C-ajokortti sekä ammattipätevyydet.

Tarjoamme valitulle henkilölle vauhdikkaan ja joustavan työympäristön, missä puhalletaan yhteen hiileen. Tukenasi on huippu tiimi, joilta saat arvokasta ja monipuolista kokemusta ja tukea menestyäksesi työssä. Työtehtävään perehdytetään hyvin.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1363202
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi