(Poistunut julkaisusta)

Vertaistoiminnan koordinaattori
Suomen NNKY-liitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Suomen NNKY-liitto hakee vertaistoiminnan koordinaattoria osa-aikaiseen työsuhteeseen koordinoimaan ja kehittämään Voimasiskot™-toimintaa. 
 
Voimasiskot™ on NNKY:n vertaistuen toimintamalli naisille, jotka haluavat pienryhmissä työskennellä tunnetaitojen ja voimavarojen parissa. Vertaisryhmissä on kaksi koulutettua vertaisohjaajaa ja työskentelyä tukee kirjallinen aineisto. Toimintamallia on levitetty ja vakiinnutettu pari vuotta ja ryhmiä toimii eripuolilla Suomea.
 
Vertaistoiminnan koordinaattorina tuet NNKY:n paikallisyhdistyksiä ja muita yhteistyökumppaneita uusien ryhmien käynnistämisessä. Koulutat vapaaehtoisia ryhmänohjaajia eri puolilla Suomea sekä viestit ja markkinoit Voimasiskoja medioissa ja tapahtumissa. Kehität aineistoa sekä toimintamallia mm. eri kohderyhmille. Yhteistyössä Kamalat äidit -työntekijöiden kanssa kehität NNKY:n vertaistoimintaa.
 
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva, esimerkiksi AMK-tutkinto, kokemusta ryhmädynamiikasta ja -ohjauksesta sekä järjestötyöstä. Työotteesi on innostava ja vuorovaikutustaitosi erinomaiset. Kykenet niin itsenäiseen työskentelyyn kuin yhteistyöhön. Olet halukas matkustamaan Suomessa ja nautit työstä vapaaehtoisten kanssa. Katsomme eduksi kokemuksen vertaistoiminnasta ja hankerahoituksesta.
 
Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde on osa-aikainen ja sen laajuus (50-70%) ja aloitusajankohta on neuvoteltavissa.
 
Lisätietoja:      
Maarit Peltoniemi (040 7514480), Oulun NNKY:n toiminnanjohtaja: to 19.3. klo 9-11 ja pe 20.3. klo 9-11. 
Anne Pönni (050 366 1707), NNKY-liiton pääsihteeri: 16.3.2020 klo 10-12 ja 24.3.2020 klo 12-14.
 
Lähetä sähköinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 31.3.2020 osoitteella hakemus@ywca.fi. Merkitse otsikkokenttään ”Vertaistoiminta”.