Verstastyöntekijä, Dream Factory Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Etsimme luovaan ja ratkaisuhakuiseen yritykseen, Porvoon Tarmolan teollisuusalueelle.
Verstastyöntekijää puusepänverstaaseen
vakituiseen työsuhteeseen

Dream Factory Oy on vuonna 2004 perustettu, visuaaliseen tilasuunnitteluun, somistamiseen, lavastamiseen sekä kalustamiseen erikoistunut yritys, jonka uniikit ja laadusta tinkimättömät ratkaisut luovat jokaisesta tapahtumasta näkyvän.

Etsimme nyt puuverstaaseemme tuotannon työntekijää, vastaamaan erilaisista puu- ja pintakäsittelytöistä. Työhön kuuluu kalusteiden, somisteiden ja erilaisten rakenteiden valmistus.

Haluatko päästä osaksi avointa yhteisöä, jossa työtä tehdään asiakas edellä. Jokainen projekti on omalla tavallaan uniikki, ja suunniteltu pelkästään asiakkaan tarpeita, sekä toiveita kuunnellen. Dream Factory Oyssä jokainen on osana tuota yhteistä laadusta tinkimätöntä päämäärää.

Tehtäviisii kuuluu erilaiset puusepän työt, eli työkoneiden käyttö tulee olla sinulle tuttua. Normaalien sahojen, sirkkelien ja muiden käsityökalujen käytön lisäksi CNC-koneen tuntemus ja C-kortti katsotaan etuna paikkaa täytettäessä. Suomen kielen taito on välttämätöntä.

Työpäiväsi kuluvat suurimmaksi osaksi verstaalla Porvoossa, mutta myös tapahtumapaikoille eri puolille Suomea on osallistuttava aika ajoin kasaus- ja asennustöihin.

Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Runsala, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107, miika.runsala@hpheimo.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1296475
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo