(Poistunut julkaisusta)

Verstasinsinööri
Värväämö oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Verstasinsinööri / Fira Ketterä

Tule mukaan Ketterä-tiimiin suunnittelemaan parempia putkiremontteja yhdessä asiakkaidemme kanssa! Fira Ketterä on palvelu, jonka avulla putkiremontit suunnitellaan asukkaiden, kiinteistön ja remontin toteuttajien tarpeet huomioiden. Haemme nyt joukkoomme Verstasinsinööriä remontin hankesuunnittelu- ja toteutussuunnitteluvaiheisiin.

Verstasinsinöörinä tarkastelet tulevaa remonttia taloyhtiön asukkaiden silmin ja autat heitä osallistumaan remontin suunnitteluun. Toimit osana Ketterä-tiimiä, johon kuuluvat esimerkiksi kustannusasiantuntijat, myyjät ja projektipäälliköt. Lisäksi työskentelet myös yhteistyössä Ketterä-tiimin suunnittelemia remontteja toteuttavien työnjohtajien ja palveluinsinöörien kanssa.

 Työpäivääsi kuuluu esimerkiksi seuraavanlaisia töitä:

* Taloyhtiön hallituksille ja osakkaille tarkoitettujen tilaisuuksien koordinointi ja toteuttaminen yhdessä muun projektitiimin kanssa. Osa tilaisuuksista on ilta-aikaan.

* Projekteihin liittyvästä viestinnästä vastaaminen

* Erilaisten kyselyjen ja äänestysten tekeminen osakkaille ja hallituksille

* Remontin konkretisoiminen esimerkiksi tuottamalla visualisointeja ja suunnitelmavaihtoehtoja osakkaille ja hallitukselle

* Osakkaille toimitettavien materiaalien tuottaminen, mm. kylpyhuonesuunnitelmat ja erilaisten dokumenttien taitto

* Asiakastyytyväisyyksien mittaaminen ja raportointi

 

Verstasinsinöörin työssä tarvitset:

* Kykyä asettua asiakkaan asemaan ja myyntitaitoja

* Ymmärrystä ja kokemusta rakennushankkeiden etenemisestä

* Vahvoja tiimipelaajan taitoja

* Reipasta, oma-aloitteista otetta tehtävien hoidossa

* Kykyä hahmottaa remontin tekninen toteutettavuus

* Tuotetuntemusta kylpyhuoneen materiaaleista ja kalusteista

* Kykyä ottaa nopeasti haltuun uusia ohjelmistoja. Tällä hetkellä päivittäisessä käytössä ovat mm. Winner-suunnitteluohjelmisto, Adobe InDesign ja Officen ohjelmistot

* Kehityslähtöisyyttä ja halua tehdä jokainen projekti vähän paremmin ja tehokkaammin

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta rakennusalasta, esimerkiksi palveluinsinöörin tai muutostyöinsinöörin tehtävistä.

 

Fira ja Värväämö Oy löivät kättä päälle ja työskentelevät yhdessä kohti rakennusalan parempaa huomista. Työhakemuksesi voit lähettää Värväämön Miska Kuljulle osoitteeseen miska.kulju@varvaamo.fi. Lisätietoja työtehtävästä voit kysellä Miskalta 0400 374741.

Värväämö välittää rakennusalan ammattilaisille töitä ja kaiken toimintamme lähtökohtana on ihmisläheisyys. Haluamme olla paikka, jonne on helppo tulla ja jossa viihdytään. Meillä on aina arkisin klo 8-16 toimiston ovet auki ja kahvipannu kuumana. Ota yhteyttä ja tule käymään toimistollamme. Etsitään sinulle yhdessä mieluinen työpaikka!