Verotuksen ja kirjanpidon asiantuntija - Vantaa
Cramo Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2021
Cramo on osa Boels-Cramo – konsernia. Boels-Cramo konserni toimii yhteensä 17 maassa ja on Euroopan toiseksi suurin vuokrausalan yritys, joka on erikoistunut kone- ja laitevuokraukseen ja vuokraukseen liittyviin palveluihin. Cramo toimii Pohjois-Euroopan maissa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltian maissa. Cramolla on 200 toimipistettä ja noin 1850 työntekijää. Vuonna 2019 Cramon Pohjois-Euroopan liikevaihto oli 471 miljoonaa euroa. Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä.

Etsimme

nyt asiakkaallemme Cramolle Asiantuntijaa vastaamaan yrityksen haastavimmista verotusasioista sekä paikallisista kirjanpitosäädöksistä pohjoismaiden taloushallinnon osalta. Tässä tehtävässä pääset hyppäämään mukaan Cramon uuden pohjoismaiden keskitetyn taloushallinnon yksikön NSS:n ensiaskeliin. Cramon tavoitteena on tuottaa liiketoimintaa aidosti tukevaa tehokasta, automatisoitua ja palveluhenkistä pohjoismaista taloushallintoa. Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat mahdollisimman pian. Eilakaisla tuottaa rekrytointiprosessin ja työsopimus kirjoitetaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.
Tässä tehtävässä
toimit haastavimpien pohjoismaisten verotuskysymysten ja paikallisten kirjanpitosäännösten asiantuntijana. Päiväsi pitävät sisällään paljon erilaisia selvitystöitä, joiden perusteella teet tulkintoja ja ratkaisuja tukeutuen tarvittaessa myös paikalliseen asiantuntija-kumppaniverkostoon. Toimit taustatukena kirjanpitäjille sekä tärkeänä partnerina eri talouden tiimeille, varmistaen että kirjanpito ja verotusasiat on hoidettu oikein. Teet myös oikaisuja IFRS:tä local GAAP:in, osallistut paikallisten tilinpäätösten mukaiseen valmisteluun ja vastaat verotusasioista (alv-raportointi, verotäsmäytykset ja poistot) laaja-alaisesti. Raportoit tehtävästäsi GL & Tax Managerille.

Mitä osaamista tehtävä edellyttää

Tässä tehtävässä tarvitset vahvan ymmärryksen ja kokemuksen pohjoismaisesta kirjanpidosta ja verotuksen tuntemuksesta. Arvostamme lisäksi positiivisen palveluhenkistä, asiakaslähtöistä ja innostunutta avointa asennetta, sekä kehityslähtöistä työskentelyotetta.
Edellä mainittujen omaisuuksien lisäksi odotamme sinulta:
  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • Laajaa kirjanpidon ymmärrystä, sekä useamman vuoden kokemusta pohjoismaiden kirjanpidosta ja sen säädöksistä sekä IFRS:stä
  • Vahvaa verotusasioiden tuntemusta ja kykyä selvittää verotusasioita paikallisesti
  • Vahvaa ammatillista englannin kielen taitoa, sekä suomen tai ruotsin kielen taitoa
  • Hyviä ongelmanratkaisukykyjä
  • Kykyä perehtyä usean maan kirjanpidon ja verotuksen säännöksiin ja vaatimuksiin, sekä tuottaa raportteja ja kirjanpitoa näiden puitteissa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä
  • Hyviä IT-valmiuksia muun muassa taloushallinnon järjestelmiin ja MS 365 ohjelmiin

Cramo tarjoaa

sinulle mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoiseen ja haastavaan tehtävään, jossa pääset aidosti vaikuttamaan ison talon taloushallinnon kehitykseen. Eazy Spirit on myöntänyt Cramolle Suomen innostavimmat työpaikat 2020 tunnustuksen – Cramolla siis tutkitusti viihdytään erinomaisesti. Työilmapiiri on avoimen, huumorintajuinen ja sitoutunut viemään toimintaa yhdessä eteenpäin. Toimipisteesi sijoittuu Vantaalle, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Asiakkaamme palkkamalli on kilpailukykyinen ja hyviin työsuhde-etuihin kuuluvat mm. lounas- ja virikesetelit.
Olisitko Sinä Cramon verotuksen ja kirjanpidon asiantuntija? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 5.7..2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan kesällä/ alku syksystä 2021. 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot