(Poistunut julkaisusta)

Veroneuvontapalveluiden kisällejä Helsinkiin
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Haemme kisälleiksi eli harjoittelijoiksi verotuksesta kiinnostuneita kauppa- tai oikeustieteen opiskelijoita, joilla on tehtynä vähintään noin 2 vuoden opinnot. 2-4kk kestävä harjoittelu on palkallista ja alkamisajankohta sovitaan tapauskohtaisesti.

Kisällinä pääset tekemään erityyppisiä ja -tasoisia tehtäviä, kuten tiedonhankintaa, muistioiden, veroilmoitusten, hakemusten ja esitysten laadintaa, käännöstöitä ja yhteydenpitoa PwC-ketjun ulkomaisten toimistojen kanssa. Tämän lisäksi pääset kehittymään tulevaisuuden ammattilaiseksi osana asiantuntijatiimiä sekä työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa päivittäin.

Kisällipaikkoja on avoinna yritysverotuksen, välillisen verotuksen (esim. alv ja tullit) ja henkilöverotuksen ryhmissä. Jos sinulla on ryhmätoive, voit ilmoittaa tästä haun yhteydessä "viesti" -kentässä tai hakukirjeessä. Lisäksi toivomme, että ilmoitat viesti-kentässä sen, milloin pystyisit aloittamaan kisällijakson.

Toivomme, että

  • sinulla on reipas, aktiivinen ja analyyttinen ote työskentelyyn

  • sopeudut nopeasti osaksi uutta tiimiä ja uudenlaisia työtehtäviä

  • hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti, ruotsin kielen taito on etu

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden tutustua verotuksen asiantuntijan monipuoliseen työhön ja päästä osaksi huipputiimejä

  • tilaisuuden kasvaa laaja-alaisiin tehtäviin osana aktiivisia tiimejämme

  • kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten lounasedun

  • erinomaiset edellytykset sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehittymiseen osana maailmanlaajuista PwC-ketjua

  • rennon ja avoimen työympäristön

Haku on käynnissä 23.9.2018 saakka. Hakuajan päätyttyä järjestämme valintaillan 4.10. Ruoholahden toimistollamme. Ilmoitamme jokaiselle hakemuksen jättäneelle päätöksen valintailtaan pääsystä viimeistään 28.9.

Lue seuraavat hakuohjeet huolella ennen hakemuksen lähettämistä ja muista tehdä myös kykytehtävät hakemuksen jättämisen yhteydessä. Muistathan kirjoittaa myös viestikenttään sen, milloin pystyisit aloittamaan kisällijakson.

Katso tästä video siitä, millaista on olla PwC:llä kisällinä!

CV, HAKEMUSKIRJE JA OPINTOSUORITUSOTE

Toivomme, että CV:si on tiivis ja helppolukuinen ja siitä käy selkeästi ilmi tiedot opinnoistasi ja aiemmasta mahdollisesta työkokemuksestasi. Toivomme, että liität mukaan myös opintosuoritusotteesi. Hakemuskirjeestä toivomme lukevamme motivaatiostasi hakea kisällipaikkaa sekä sen, miksi juuri sinä olisit erinomainen kisälli meille. Kerro myös, mitä odotat käytännön työskentelyltä PwC:llä ja millaiset tehtävät sinua ensisijaisesti kiinnostavat.

KYKYTEHTÄVÄT

Jokaisen hakijan tulee suorittaa kolme kykytehtävää, joiden avulla arvioidaan tehtävän kannalta keskeisiä kykypiirteitä. Tee tehtävät vain kerran, vaikka hakisit useampaa kisällipaikkaa. Tehtävien tuloksia käytetään osana rekrytointipäätösten tekoa yhdessä hakemuksesi kanssa, ja ne ovat voimassa kaikissa PwC Suomen tämän syksyn kisällihauissa.

Tehtävien teko edellyttää noin 40 min aikaa rauhallisessa tilassa ilman häiriötekijöitä, korkeaa vireystilaa sekä tietokonetta internetyhteydellä.

1. Sisäänkirjautuminen

Kirjaudu järjestelmään, kun sinulla on vähintään 40 min aikaa tehdä kaikki tehtävät kerralla rauhallisessa paikassa. Suosittelemme, että käytät ulkoista hiirtä. Ensimmäisellä sivulla pyydetään täydentämään henkilötietojasi ja hyväksymään käyttöehdot; kiinnitä erityistä huomiota siihen, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran saat henkilökohtaisen salasanan, joka on muodossa "xxx-yyy-zzz_". _ Kirjoita tämä salasana ylös, sen avulla pääset kirjautumaan takaisin järjestelmään, mikäli koet teknisiä ongelmia. Tämän viestin kirjautumistunnus ei vie sinua ensikirjautumisen jälkeen enää takaisin siihen, mihin tehtäväsi jäi aiemmin. Kirjautumisen jälkeen voit aloittaa tehtävien tekemisen.

1. Tehtävien teko

Pääset kirjautumaan järjestelmään osoitteessa www.pwc.maptq.com

Salasanasi ensikirjautumiseen: S8963LKEPDM626

Tehtävät sisältävät selkeät ohjeet, jotka ohjaavat sinua eteenpäin. Suosittelemme, että käytät äidinkieltäsi. Tehtävien päättymisen jälkeen, voit katsoa järjestelmästä palautteen suoriutumisestasi henkilökohtaisella salasanalla, jonka otit talteen kirjautumisen yhteydessä.

Jos sinulle tulee kysyttävää tehtävistä tai koet teknisiä ongelmia, ole ystävällinen ja ole yhteydessä cut-e:n Henri Haliseen p. +358 40 1960 666 henri.halinen@cut-e.fi