(Poistunut julkaisusta)

Verojuristi
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Hei VEROJURISTI!

Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla? Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae meille tekemään uusia menestystarinoita!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Luo menestystarinasi meillä

Meillä työskentelet asiantuntijana monipuolisten ja mielenkiintoisten vero-oikeudellisten toimeksiantojen parissa. Olet osa kokenutta ja mutkatonta tiimiämme. Työnkuvasi on laaja ja päiväsi ovat harvoin samanlaisia. Pääset tekemään niin rakennesuunnittelua, päivittäistä veroneuvontaa kuin haastavia veroprosessejakin. Työskentelet läheisessä yhteistyössä myös muiden asiantuntijaryhmiemme kanssa ja tuemme sinua kehityksessäsi verotuksen laaja-alaiseksi osaajaksi. Asiakaskuntaamme kuuluu kaiken kokoisia yhteisöjä kasvuyhtiöistä kotimaisiin ja kansainvälisiin suuryrityksiin. Tarjoamme asiakkaillemme käytännönläheisiä ratkaisuja, jotka osaltaan auttavat heitä menestymään.

Meillä voit kasvaa alan todelliseksi huippuasiantuntijaksi. Täyden palvelun asianajotoimistossa voit muotoilla työnkuvastasi omannäköisesi syventymällä myös muihin yritysjuridiikan aloihin. Päämäärämme on jatkuvasti kehittyä ja tehdä asioita paremmin. Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Huolehdimmekin työntekijöidemme kouluttautumisesta ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen niin talon sisällä kuin sen ulkopuolella sekä kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedut sekä kuukausittain paljon erilaista yhteisöllistä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa.

Vastuullisuus on tärkeä osa arvojamme ja strategiaamme, joten toivomme, että jaat kanssamme halun panostaa parempaan huomiseen. Voit sopia joukkoomme, mikäli:

  • olet koulutukseltasi oikeustieteen maisteri ja aidosti innostunut vero-oikeudesta.
  • sinulla on jo hieman verokokemusta, voit olla myös vastavalmistunut.
  • sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito; muusta kielitaidosta on etua.
  • työotteesi on ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen.

Toivomme myös, että jaat kanssamme yhteiset arvot, ja pidät osaltasi yllä loistavaa tiimihenkeämme.

Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 18.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistämme ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat Sari Laaksoselta (020 7765 418 tai sari.laaksonen@castren.fi) ja Mikko Alakareelta (020 7765 290 tai mikko.alakare@castren.fi).

 

Lue lisää arvoistamme

Täältä löydät asiakastarinoitamme

Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme