(Poistunut julkaisusta)

Veroasiantuntijoita yritysverotuksen M&A -tiimiin
PwC Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Haemme vakituiseen työsuhteeseen yritysjärjestelyihin erikoistuneita sekä nuorempia että kokeneempia veroasiantuntijoita vahvistamaan yritysveroryhmäämme Helsinkiin.

M&A-tiimimme avustaa asiakkaita yrityskaupoissa ja –järjestelyissä niiden strategisesta suunnittelusta ja strukturoinnista aina täytäntöönpanoon ja sen jälkeisiin toimenpiteisiin asti. Ryhmässämme on kuitenkin mahdollista osallistua monipuolisesti myös muihin erilaisiin toimeksiantoihin ja valitun henkilön työnkuva räätälöidään aina kokemuksen ja osaamisen mukaan, omia mielenkiinnon kohteita unohtamatta!


Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on OTM-, KTM- tai vastaava tutkinto ja kiinnostus verotukseen näkyy opinnoistasi.
  • Nuoremmalta asiantuntijalta odotamme vähintään kahden vuoden ja kokeneemmalta asiantuntijalta vähintään viiden vuoden työkokemusta erityisesti yritysjärjestelyjen parissa työskentelemisestä esim. tilintarkastusyhteisössä, asianajotoimistossa tai muussa asiantuntijaorganisaatiossa.
  • Kokemusta tax due diligence -tarkastusten hoitamisesta, rakennesuunnittelusta sekä avustamisesta yrityskauppasopimusten ja muun yrityskauppadokumentaation laatimisesta verotuksen näkökulmasta.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut verotuksesta ja motivoidut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä. Työskentelyotteesi on huolellinen, tartut tehtäviisi ennakkoluulottomasti ja asiakaslähtöisyys näkyy toiminnassasi. Viihdyt myös numeroiden parissa ja tuotat sujuvasti jäsenneltyä tekstiä. Haemme ryhmäämme asiantuntijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä kollegojen kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa vuonna 2019. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi englanniksi palkkatoivomuksineen viimeistään 6.12.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Director Outi Rekilä, puh. 040 729 6599, outi.rekila@pwc.com, sekä Senior Manager Veera Helenius-Pantsu, puh. 050 325 7654, veera.helenius-pantsu@pwc.com.