(Poistunut julkaisusta)

Veroasiantuntija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

Haglex on liikejuridiikan ja talouden asiantuntijapalveluita tarjoava kasvuyritys. Toimintatapamme on ratkaisu- ja liiketoimintalähtöinen ja pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Asiakkainamme on eri alojen yrityksiä PK-yrityksistä suuryrityksiin. Yhdistämme päivittäisessä toiminnassamme liike- ja verojuridiikan ja talouden asiantuntijuuden asiakkaan hyväksi.

Haemme yritykseemme veroasiantuntija

Työtehtäviisi kuuluvat:
Työhön sisältyy pääasiassa yritysten vero-oikeudellista konsultointia osallistumalla yritysrakenteiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä erilaisten vero-oikeudellisten selvitysten ja hakemusten laatimista. Lisäksi työtehtäviisi tulee kuulumaan lisä – ja täydennysrakentamisen hankkeiden vero-oikeudellinen konsultointi. Työskentelet itsenäisenä asiakasvastuullisena asiantuntijana osana asiantuntijaorganisaatiota.

Tehtävän edellytykset:
Sinulta löytyy vahvaa näyttöä vero-oikeuden substanssiosaamisesta (esimerkiksi tuloverotus tai arvonlisäverotus). Olet työskennellyt useamman vuoden alalla ja sinulla on tehtävään soveltuva loppututkinto. Osaat työssäsi ratkaista ongelmia sekä kirjoitat sujuvasti asiakirjoja ja hakemuksia. Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja asiakkaiden ja työyhteisön kanssa.

Tarjoamme sinulle:
Haglexilla pääset työskentelemään itsenäisessä roolissa hyvässä työyhteisössä, ja sinulla on muiden asiantuntijoiden tuki työhösi. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi edelleen kasvavassa organisaatiossa. Tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja kilpailukykyisen palkkauksen osaamistasosi mukaan!

Hakuprosessi:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi tai sähköpostilla osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?
Tiedustelut hakuprosessiin liittyen HR-koordinaattori Jonna Kanerva, 045 139 7492 

Avainsanat: veroasiantuntija, verotus, kokopäivätyö, vakituinen, rekrytointi