(Poistunut julkaisusta)

Veroasiantuntija
Elinkeinoelämän keskusliitto EK

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Haemme veroryhmäämme välillisen verotuksen veroasiantuntijaa.

EK:n veroasiantuntijana hoidat välillisen verotuksen kansallista ja kansainvälistä edunvalvontaa. Osallistut välilliseen verotukseen liittyvien säännösten ja tulkintaohjeiden valmisteluun niin kotimaassa kuin ulkomailla. Vastaat EK:n jäsenliittojen ja -yritysten veroneuvonnasta ja koulutuksesta näissä kysymyksissä.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vankka työkokemus erityisesti arvonlisäverotuksesta. Muun välillisen verotuksen osaaminen katsotaan eduksi. Olet kiinnostunut yritysmaailman asioista, talouspolitiikasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.

Edellytyksenä tehtävään on välillisen verotuksen vahva osaaminen. Olet aloitteellinen ja aktiivinen verkostoituja sekä yhteistyön rakentaja. Tehtävä on vastuullinen ja erittäin itsenäinen. Viestijänä olet selkeä ja taitava tiivistäjä. Olet luonteeltasi sosiaalinen ja kykenet ottamaan laajatkin asiakokonaisuudet haltuusi nopeasti.

Tarjoamme asiantuntevalle vaikuttajalle näköalapaikan elinkeinoelämän edunvalvonnassa ja uudistuvassa työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava veroasiantuntija Tero Honkavaara, puh. 040 557 4937, keskiviikkona 7.2. klo 13.00 − 15.00 ja torstaina 8.2. klo 14.00 − 15.30.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella ja CV viimeistään perjantaina 16.2.2018 osoitteella rekrytointi@ek.fi