(Poistunut julkaisusta)

Veroasiantuntija (Helsinki tai Tampere)
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Haemme vakituiseen työsuhteeseen vasta valmistunutta tai uransa alussa olevaa veroasiantuntijaa vahvistamaan omistajayrittäjiä palvelevaa ryhmäämme joko Helsinkiin tai Tampereelle.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia veropalveluja pääsääntöisesti perhe- ja yksityisomisteisille yhtiöille sekä niiden omistajille. Konsultointimme on laaja-alaista ja toimimme läheisessä yhteistyössä mm. lakipalveluiden, tilintarkastustoiminnan ja yrityskauppa-asiantuntijoiden kanssa. Neuvomme asiakkaitamme mm. yritysjärjestelyjen suunnittelussa ja toteutuksessa, yhtiön ja sen osakkaan välisissä liiketoimissa, sukupolvenvaihdoksiin liittyvässä verosuunnittelussa, kansainvälisissä verokysymyksissä, erilaisissa yritys- ja henkilöverotusta koskevissa kysymyksissä sekä veroilmoituksissa. Lisäksi avustamme asiakkaitamme vero-oikeudenkäynneissä ja tuemme heitä mm. henkilöosakkaiden omistukseen liittyvissä järjestelyissä ja sitouttamisessa sekä omistajayrittäjän voitonjaon suunnittelussa. Ryhmässämme osallistutaan monipuolisesti erilaisiin toimeksiantoihin. Valitun henkilön työnkuva räätälöidään kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on OTM-, KTM- tai vastaava tutkinto tai olet pian valmistumassa.
  • Kiinnostus verotukseen näkyy opinnoistasi tai aikaisemmasta työkokemuksesta esim. Verohallinnosta tai muusta asiantuntijaorganisaatiosta
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut verotuksesta sekä liike-elämästä ja sen kehityksestä. Työskentelyotteesi on huolellinen ja tartut tehtäviisi ennakkoluulottomasti. Viihdyt myös numeroiden parissa ja tuotat sujuvasti jäsenneltyä tekstiä. Sinua innostaa asiakaslähtöinen toimintatapa ja lisäksi motivoidut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä. Haemme ryhmäämme asiantuntijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä kollegojen kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa koulutuksia, uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta. 

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 27.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä antavat Petri Taipale, puh. 050 543 7952, petri.taipale@pwc.com sekä Aino Rantanen, puh. 040 714 5549, aino.rantanen@pwc.com