(Poistunut julkaisusta)

Veroasiantuntija ennakkoperintään
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen yritys, jolle taloushallinto ja taloushallintopalvelut ovat keskiössä. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jossa asiakkaiden käytössä on yli 800 koulutetun ammattilaisen osaaminen. Tarjoamme kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille.

Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan ja visionamme onkin olla paras paikallinen taloushallintoalan kumppani. Rantalaisen asiakkaana tiedät aina, kenen puoleen kääntyä taloushallinnon haasteissa.

Ovatko veroasiat ominta alaasi? Kiinnostaako työskentely ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden kanssa? Hyvä! Saatat olla juuri etsimämme veroasiantuntija.

Mitä toivomme?
Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai KTM, olet myös voinut kerätä osaamisesi työelämässä. Sinulla on kokemusta ennakkoperinnästä sekä muusta verotuksesta muutaman vuoden ajalta. Sinulta löytyy perusosaamista myös palkanlaskennasta ja kirjanpidosta. Aikaisempi työskentely esimerkiksi verotoimistossa, verotarkastajana, tilintarkastus- tai tilitoimistosta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä.

Persoonana olet helposti lähestyttävä, ulospäin suuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen. Kehität mielelläsi omaa osaamistasi ja toimintatapojasi. Työskentelytyylisi on huolellinen ja vastuuntuntoinen. Pystyt tekemään työtäsi itsenäisesti, mutta olet silti tiimin aktiivinen jäsen. Olet toimeenpaneva, analysoiva, omatoiminen ja saat valmista aikaan. Tarvittaessa pystyt tekemään nopeita päätöksiä ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Sinulta löytyy halua valmentaa ja kouluttaa kollegoitasi ennakkoperinnän asioissa. Esiintyminen on sinulle luontaista. Pystyt työskentelemään sekä suomen että englannin kielillä, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksesi. Lisäksi IT-taitosi ovat ajan tasalla.

Mitä tehtäviin kuuluu?
Veroasiantuntijana tehtäviisi kuuluu etenkin asiakasyritysten ennakkoperintäasioiden hoito sekä veroneuvontapalvelut. Lisäksi teet mahdollisesti myös muuta vero- yhtiö- ja talousoikeudellista konsultointia. Sisäisesti tuet ja valmennat muuta henkilöstöä omalla osaamisalueellasi.

Miksi kannattaa hakea?
Sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen, sisäiseen tukeen ja nykyaikaisiin työvälineisiin. Rantalainen on kasvava ja kehittyvä yritys sekä joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä. Työskentelypaikka on Espoossa hyvien julkisten yhteyksien varrella. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on kokoaikainen.

Kiinnostuitko?
Jos tehtävä tuntuu juuri sinulle tehdyltä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan cv:si. Viimeinen hakupäivä on 20.9.2020. Lisätietoja paikasta saat soittamalla Adeccon Rekrytointikonsultille, Sisko Lahtiselle numeroon 040 779 5541 tai sähköpostitse sisko.lahtinen@adecco.fi.