(Poistunut julkaisusta)

Verktygsmekaniker Oy Prevex Ab Nykarleby
Oy Prevex Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018
Oy Prevex Ab
Oy Prevex Ab som verkar i Nykarleby och har ett producerande dotterbolag i Polen är ett internationellt företag inom KWH-koncernen. Vi tillverkar och marknadsför plastprodukter inom ett flertal produktgrupper med anslutning till kök och badrum. Våra huvudproduktgrupper är vattenlås för köksdiskbänkar samt tvättställ. Prevex gruppens budgeterade omsättning för 2018 är beräknad till 38 miljoner euro. Exportandelen från vår fabrik i Nykarleby är ca 90%. Vår fabrik i Nykarleby besitter en hög automationsgrad och antalet anställda i Nykarleby uppgår till 150 samt i vårt dotterbolag i Polen 100.
Toimenkuva
Vi förstärker vår organisation i fabriken och söker Dig till vår service- och underhållsavdelning som

Verktygsmekaniker

För att jobba inom mekanisk underhåll. Arbetet innehar uppgifter inom formverktygsservice som inpassning, slipning, polering, svetsning, svarvning och fräsning av delar.
Odotamme sinulta
Personliga egenskaper

Du är en noggrann och ordningsam samt en som tar eget initiativ. Du har förmågan och viljan att jobba både självständigt och i team.
Koulutus ja työkokemus
Erfarenhet och bakgrund

För att lyckas bör du ha erfarenhet av liknande uppgifter samt kunna läsa och förstå ritningar. Dessutom kan du kommunicera hyggligt på finska och svenska.
Muut tiedot
Vi erbjuder

En plats i ett växande och expanderande företag, ansvarsfull och mångsidig uppgift med ett professionellt team samt möjlighet att utvecklas inom en intressant miljö.

Är du beredd att anta nya utmaningar och växa tillsammans med företaget?

Ta tag i en unik möjlighet och skicka din CV och fritt formulerad ansökan till kokkola@vmp.fi senast den 18.2.2018

Rekryteringen genomförs tillsammans med VMP Group. Tilläggsuppgifter fås av VMP Group rekryteringskonsult Mona Andersson-Kuorikoski tel. +358 40 480 3832 eller mona.andersson-kuorikoski@vmp.fi.
Kesto
Tillsvidare
Lisätietoja
Mona Andersson-Kuorikoski, Mona.Andersson-Kuorikoski@vmp.fi, 040 4803832
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.02.2018 mennessä.