Verkställande direktör
Purmo Andelsbank

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Vi söker till Purmo Andelsbank en ny verkställande direktör för att ansvara för bankens operativa ledning och utveckling.

 

Verkställande direktör, Purmo Andelsbank

 

I denna mångsidiga uppgift har du möjlighet att påverka bankens verksamhet och framtida utveckling. I ditt arbete ansvarar du för bankens operativa verksamhet och utvecklar en lönsam bankverksamhet. Du leder en stabil bank i en föränderlig verksamhetsomgivning.

 

 

Några ord om oss


Purmo Andelsbank är en mindre andelsbank huvudsakligen verksam i Purmo kommundel i Pedersöre. Banken har ett stabilt kundunderlag. Primärnäringarna och småföretagsamheten utgör en betydande del av bankens verksamhet. Kommunen präglas av befolkningsökning och ekonomisk tillväxt.

 

 

Vad erbjuder vi dig?


Hos oss har du möjlighet att bli en del av Finlands ledande finansiella aktör och utveckla din kompetens som finansproffs och där du säkerställer att våra kunder har tillgång till de bästa tjänsterna och produkterna i branschen.


Vi bryr oss om ditt arbetsvälmående och erbjuder dig en stabil omgivning, där vi värderar ansvar, närhet till människor och framgång tillsammans. Du får naturligtvis åtnjuta såväl OP Gruppens som våra egna mångsidiga, konkurrenskraftiga personalförmåner.

 

 

Vem söker vi?


För att lyckas i din uppgift skall du ha förmåga och vilja att utveckla bankens affärsverksamhet i en föränderlig verksamhetsmiljö. Du bör ha insikter i finansbranschen och riskhantering samt erfarenhet av kundrelationer. Du har förmåga att leda och inspirera personalen. I ditt arbete är du kundorienterad, människonära och har bra kommunikations- och förhandlingsfärdigheter. Du har också förmåga att förstå en landsortsbanks verksamhet och speciella behov. 


Du bör ha lämplig högskoleutbildning samt ha fullständiga kunskaper i svenska och goda kunskaper i finska.

 

 

Tilläggsuppgifter och ansökningsinformation


Ansök om tjänsten genom att sända din ansökan med cv via op-carees.fi -sidan senast 24.1.2022. 


Tilläggsinformation om tjänsten ges av styrelseordförande Ole Lillqvist, tfn 050 597 1685, eller vd Tommy Olin, tfn 0500 272 232.


Inom den finansiella sektorn är förtroende och ansvar grunden för vår verksamhet och därför kommer den till tjänsten valda personens kredituppgifter och företagskontakter att granskas. Ett drogtest och en hälsoförfrågan kommer även att genomföras. 


OP Gruppen är Finlands ledande finansgrupp och vägvisare för den digitala förändringen inom branschen. Vi ägs av våra kunder och vi är den största arbetsgivaren i finansbranschen i Finland. Inom vår grupp arbetar över 12 000 experter och vi tillhandahåller samt utvecklar bank-, kapitalförvaltnings-, försäkrings- och hälsotjänster för mer än fyra miljoner kunder.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545478
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pedersöre, Pietarsaari
  • Lisätietoja antaa: Tilläggsinformation om tjänsten ges av styrelseordförande Ole Lillqvist, tfn 050 597 1685, eller vd Tommy Olin, tfn 0500 272 232.