(Poistunut julkaisusta)

Verkställande Direktör, Sundström Oy Ab
Sundström Ab, Oy Entreprenad

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Sundström Ab, Oy Entreprenad
Sundström Oy Ab är ett framgångsrikt och expanderande företag med Lepplax som hemort. Bolagets verksamhetsområden är jordbyggnad, järnvägsbyggnad, asfaltering, transporter, bergskrossning samt täck-dikning. Viktiga hörnstenar i vår verksamhet är en kunnig och engagerad personal, hög kvalitet samt flexibel och kostnadseffektiv service åt våra kunder. Omsättningen är ca 60 milj. € och personalen 115 personer.
www.sundstroms.fi
Toimenkuva
Vi söker en energisk och framåtsträvande social person som njuter av utmaningar som

VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR

Som Verkställande Direktör leder du företagets verksamhet och ansvarar för dess resultat och balansräkning. Du leder företagets ledningsgrupp och rapporterar till styrelsen. Du deltar aktivt i beredningen, försäljningen och uppföljningen av större projekt.
Odotamme sinulta
För att lyckas i dina uppgifter bör du ha god social kompetens, god organisations-, ledarskaps- och samarbetsförmåga samt en stark vilja att utveckla bolaget och personalen. Som ledare är du aktiv och engagerad och har en positiv attityd. Du är också tålmodig och är en god förhandlare. Du har en god förståelse för ekonomi och en förmåga att bygga och förstå strategier samt implementera dem i det dagliga arbetet.
Koulutus ja työkokemus
Vi förväntar oss att du har flera års erfarenhet inom ledande positioner eller kan påvisa motsavarande meriter. Erfarenhet av branchen, projektledning och -försäljning ses som merit. Du har för tjänsten lämplig utbildning och kan kommunicera på finska, svenska och engelska.
Muut tiedot
Vi erbjuder dig en mycket intressant och utmanande möjlighet i ett växande företag där du stöds av en engagerad personal och styrelse.

Blev du intresserad? Ta vara på tillfället och skicka din CV och fritt formulerad ansökan med löneanspråk till kokkola@vmp.fi eller genom att fylla i dina uppgifter på www.vmp.fi senast den 17.6.2018.

Tilläggsuppgifter fås av VMP Group rekryteringskonsult Mona Andersson-Kuorikoski tel. 040 480 3832 eller mona.andersson-kuorikoski@vmp.fi.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Mona Andersson-Kuorikoski, Mona.Andersson-Kuorikoski@vmp.fi, 040 4803832
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.06.2018 mennessä.