(Poistunut julkaisusta)

Verkostosuunnittelija
Turku Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

HAEMME JUURI SINUA VERKOSTOSUUNNITTELIJAKSI

Tehtävässä vastaat jakeluverkon laajennus- ja korvausinvestoinneista sekä liittymiskohteiden suunnittelusta Turku Energia Sähköverkot Oy:n Verkko-omaisuus -toiminnossa.

Tehtävä sisältää pien- ja keskijänniteverkon sekä muuntamoiden suunnittelua. Verkon sijoittamisessa toimit yhteistyössä maanomistajien ja kiinteistöjen omistajien sekä eri viranomaistahojen kanssa.

Olet osa ammattitaitoista suunnitteluryhmää, jossa tukenasi työskentelee myös suunnitteluassistentti, joka vastaa suunnitteludokumenttien tuottamisesta.

Päivittäisinä työkaluinasi käytät Tiedon verkkotietojärjestelmää ja HeadPowerin toiminnanohjausjärjestelmää.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA sähköalan insinöörin tutkintoa, kokemusta jakeluverkon suunnittelusta ilmajohto- ja kaapeliverkossa sekä kokemusta verkkotietojärjestelmän käytöstä. Tapaasi tehdä töitä voisi kuvailla sanoilla joustava, yhteistyötaitoinen ja vastuullinen.

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, osaavan ja motivoituneen henkilöstön tuen sekä näköalapaikan innovatiivisella energiatoimialalla.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Tutustu meihin nettisivuillamme ja hae tehtävää viimeistään 15.3.2020 täyttämällä verkostosuunnittelijan sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamispäällikkö Jani Rantanen, p. 050 5573 173, to 5.3.2020 ja ma 9.3. 2020 klo 12.00 – 13.30.

Turku Energia on savuton työpaikka.