(Poistunut julkaisusta)

Verkostosuunnittelija
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Työhösi kuuluvat vesihuoltoverkostojen kohde-, johtosiirto- ja liittymäsuunnitelmat ja niihin liittyvät vaihtoehtovertailut ja kustannuslaskennat sekä erilaisten lupien hakeminen. Lisäksi osallistut vesihuollon rakentamis- ja johtosiirtosopimusten valmisteluun ja suunnittelupalveluiden hankintaan.

Osaamisen karttuessa työtehtävää on mahdollista kehittää vesijohtoverkoston mallinnusohjelman käyttöön ja erilaisten PTS- ja investointiohjelmien laatimiseen sekä hankesuunnitelmien tekoon.

Henkilönä olet avoin, rehellinen, oma-aloitteinen ja joustava. Kykenet viemään aloitetut tehtävät loppuun aikataulun mukaisesti. Pystyt mukautumaan nopeasti vaihtuviin tilanteisiin ja hallitset tiimityötaidot. Toimit sujuvasti useiden organisaation sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden verkostossa. Työssäsi on tärkeää asiakaslähtöinen ajattelu sekä halu kehittää ja kehittyä.

Katsomme eduksesi kuntien teknisen toimialan tuntemuksen ja yhdyskuntarakentamisen tietämyksen. Olet tottunut tietotekniikan käyttäjä ja hallitset sujuvasti Microsoft Officen käytön. Kunnallistekniikan suunnitteluohjelmien käyttökokemus on eduksesi. Sinulla on valmiudet kansainväliseen työskentelyyn.

Odotamme sinulta rakennustekniikan tai ympäristötekniikan insinööritutkintoa sekä kokemusta ja osaamista vesihuollon verkostosuunnittelusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtäväkentän vesi- ja energiatoimialojen näköalapaikalta.

Tehtävä on määräaikainen äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuus (12/2018 saakka) ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä: suunnittelupäällikkö Juha Kettunen, p.044 366 4152, juha.kettunen@jenergia.fi

Täytä rekrytointihakemus palkkatoivomuksineen 15.2.2018 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi etusivun linkistä ”Tule töihin”. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.