(Poistunut julkaisusta)

VERKOSTOPÄÄLLIKKÖ
HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Haemme vesihuollon verkko-osastolle vesihuoltoverkostojen kokonaisuuksia hallitsevaa
VERKOSTOPÄÄLLIKKÖÄ

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkostojen elinkaarenhallinnasta sisältäen korkean palvelutason tarjoamisen yli miljoonalle asukkaalle ja pääkaupunkiseudun toiminnoille. 

Verkostopäällikön keskeisin tehtävä on tukea vesihuolto- ja hulevesiverkostojen ennakoivaa kunnossapitoa ja teknisen elinkaaren hallintaa erityisesti varautumisen ja häiriötilannehallinnan näkökulmista. Tehtäviin sisältyvät muun muassa verkostojen elinkaarenhallinnan kehittäminen, häiriötilannehallinta, riskienhallinnan ja varautumisen kehittäminen sisältäen WSP- ja SSP-hygienian osa-alueet, osastotason ohjeistuksien laatiminen ja jalkauttaminen, reklamaatioiden hallinta sekä viranomaisyhteistyö.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto. Toivomme, että sinulla on kokemusta vesihuoltoverkkoihin liittyvistä tehtävistä.  Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää analyyttistä ja ratkaisuhakuista toimintatapaa, kykyä hallita isoja kokonaisuuksia sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Työssä edellytetään itseohjautuvuutta, vastuunottoa ja jatkuvaa halua kehittyä. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittyä vesihuollon asiantuntijana kansainväliselle huipputasolle asti. Pääset työskentelemään johtavassa ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa.  Tukenasi on ammattitaitoinen verkonhallinnan osaava osasto, jossa on dynaaminen ja kehitysmyönteinen ilmapiiri.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 
Lisätietoja antaa osastonjohtaja Kia Aksela, kia.aksela@hsy.fi, puh. 0400 514 219.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 15.3.2020.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?56e9d5da